Nyår!

Datum: 2009-12-30 Tid: 17:58:16
Jag är TAGGAD
Kanske beror de på att jag har allt fixat! Festen, drickat, klädsel, sällskapet allt! Eller nja, inte riktigt allt, det enda som är oklart är håret och skorna.. Men men, de va inte så noga, det löser sig ändå :) 

Igår åkte jag till Jennie, det var aslänge sen som vi sågs, så det var riktigt skoj :) Sov kvar där och i morse var det meningen att Dess skulle ha kommit, men deras bil gick sönder, så det blev inget :( Men vi syns i morgon alla tre + Siri :)
När jag lämnade Jennie klockan två så åkte vi till pappas kompis Ola (?) och tittade på hästar, Isisar :) Så nu längtar jag som bara den tills det blir bättre väder, för då blir det provridning. Och om allt går som det är meningen så blir det nog också inridning till våren/sommaren. Så mysigt så :)

Men nu blir mat snart, förrätt, varmrätt och efterrätt! Vi brukade alltid äta det förut, men nu på senare år så brukar vi inte vara tsm, så då tar vi de dagen innan i stället :)

Karlstad tripp

Datum: 2009-12-28 Tid: 22:04:59
Även denna morgon ringde klockan sjukt tidigt! blääää

Klockan 09.40 satt jag iallafall på bussen som var på väg till Karlstad. Spenderade en hel dag med Simon där. Träffades först i Elenas lägenhet, men efter två timmars tjat så gick vi till mitticity för att få lite mat. Där satt vi och degade hur länge som helst, eftersom båda var helt döda kändes det som (inte av samma anledning dock!) Tog sen ett varv där inne, sen ett inne på Duvan. Och tomhänta gick vi tillbaka till lägenheten. Sen bar det av ut till Bergvik, då vi hade vaknat till liv lite mer. 
Var där inne i kanske en halvtimma, men fick ändå det ja ville ha: en kalender, lösögonfransar, lösnaglar och en tröja till nyår. 
Så nu har jag hela outfiten klar! 

Men nu får det bli sängen för min del, ska upp till stallet tidigt i morgon och fodra morgon maten, mysigt :) (fast lite för tidigt och kallt!) 


Dina blickar krossar mig, bit för bit.

Lördagsmys

Datum: 2009-12-26 Tid: 19:47:02
Som jag lovade, här kommer en lista på allt jag fick under julaftonen :) 


Ridbyxor
Ridstrumpor
Underställ
spring byxor
2 spikmattor
Innebandy klubba
Innebandy skor
En klockan
Ett armband
Pengar
En ljusgrej
'Sex and the city' säsong 1
Träningskalender
En plattång
smink
2 choklad tomtar
en påse skumtomtar

Jag hade en riktigt bra julafton, och en riktigt bra juldag med innebandy turnering, god mat, mycket skratt och fantastiskt sällskap!
Denna dag har bestått av mat hos morfar, så gott! En besvikelse var bara att vi inte fick morfars berömda (inom släkten) köttbullar :o Vart tog dom vägen? Nu väntas det kvällsmat och mys framför tv:n antar jag :) Sen får det nog bli tidigt i säng i kväll, för i morgon ska jag upp 06.30 för att vara på ridskolan 07.00 och morgon fodra. Tänk så snäll man är som hjälper till fast att man inte får ngt för det :) 

God Jul!

Datum: 2009-12-25 Tid: 00:02:48
Hoppas att alla har haft en bra dag med massa god mat och massa klappar, för det har jag! Underbart god mat (som jag åt alldeles för mycket av), olika sorter av julgodis (även det åt jag för mycket av), och massa klappar (som jag öppnde för snabbt). Tänkte dela med mig av en lista på alla klappar som jag fick, men den kommer i morgon!

Men en av de bästa julklapparna, var nog spikmattan (fick egentligen två..) och sprinbrallorna. Som jag funderar starkt på att inviga i morgon innan innebandy turneringen i råda. Det behövs nog verkligen att röra lite på fläsket (speciellt allt det som har tillkommit idag!)

Har även under dagen tydligen utvecklat en fruktansvärd ryggont! Och det gör så otroligt ont! Måste nog försöka fixa det där med ngn massör, men mammas kontakt verkar inte vara kontaktbar, då jag får väl gå omkring med ont ja, inget att göra åt.
Om man inte tar saken i egna händer o fixar ngt, men det är ju dyrt..


Julaftons morgon

Datum: 2009-12-24 Tid: 10:36:59
Nu är julfrukosten över, skinksmörgås med senap/rödbetssallad! Mums :)

Nu spelas det hög julmusik, dricks julmust och käkas chokladtomtar, vilken julafton! :D

Jag saknar

Datum: 2009-12-24 Tid: 00:06:44
Jag saknar din varma kropp intill min

En lång onsdag..

Datum: 2009-12-23 Tid: 23:22:36
Vaknade klockan 10.00, men låg kvar i sängen och myste med min katt och kollade TV. Vid 11 vart jag lett och gick upp och år frukost tillsammans med pappa o Alex. Sen bar det av in till Hagfors för att fixa de sista julklapparna (till morfar o faster). De hittade snabbt inne på ICA. Skyndade senare in till sportaffären för att skaffa något till mamma från pappa, även de gick riktigt snabbt!
Sen kom Alex på att han inte hade köpt något till mig o mamma :o. Så snabbt som bara den for vi upp till järnhandeln. Och eftersom jag inte fick se vad Alex köpte så satt jag mig i en massagestol, SÅ SKÖNT! 
Så om DU känner att DU har 3000 över och vill ge bort något fint för dom, så vill jag gärna ha en massagestol från järnhandeln (a)

Efter trippen till Hagfors så släppte pappa av mig vid mamma där jag skrev ut 5 bilder och gick sen hem och satt mig o pyssla med Josses julklapp! Och resultatet blev kanon! 
Sen kom Simon o vi bytte lite julklappar och han hjälpte mig/var moraliskt stöd när jag spelade tvspel! Jämt efter att han drog iväg för att träna så beställde vi pizza o åkte för att hämta den. Mamma släppte av mig Josse, så att jag kunde lämna av julklappen där, och hon blev jätte glad! 

Kvällen har bestått av bingolotto och sällskap av Simon, fast ingen vann något, som vanligt! 
Men nu har Simon åkt tillbaka till målarstugan, Alex kollar ngt konstigt på datorn, mamma var tvungen att säga god jul till alla sina facebook vänner och (hör och häpna) pappa ligger på golvet (för han har ont i ryggen) och sover! Seriöst, jag har världens konstigaste familj!

Julklappar

Datum: 2009-12-22 Tid: 21:57:07
Sitter och pillar lite med en av dom sista julklapparna, samt en födelsedagspresent nu. Ska fixa färdigt dom i morgon, så jag väntar spänt på resultatet! Men jag tror att det kommer bli toppen! 
Josse skickade även massa bilder till mig förut, och jag blev jätte peppad på att göra en egen tavla, fast med hennes bilder, som jag kan ha inne på mitt nya rum. Det kommer bli riktigt snyggt :) Väntar även spänt på det resultatet! 

Har även vart riktigt duktig i dag och gjort mamma jätte glad! För jag och lille bror har jul städat hela (!) huset åt henne. dammtorkar, dammsugit, torkat golv, julpyntat med mera! Allt detta hann vi på 4 timmar, inte illa pinkat av en trähäst :) 

Och bara för att vi har varit så duktiga så har mamma köpt fika till oss, det kan inte bli bättre! :)

Långsam!

Datum: 2009-12-21 Tid: 23:47:17
Började dagen med att gå upp tidigt för att förbereda in för dagens 'kurs'. Åkte dit så jag var där till 12.50, och då anlände alla andra, väldigt bra tajmning av allihop! :) Började kursen, vilket gick väldigt bra, tills Saga upptäckte den nya vaktmästaren! Haha, han bjöd oss ofrivilligt på många skratt! Sen försökte vi fortsätta, men paniken om att pizza gubben inte skulle hitta fram var för stor, så ingen kunde koncentrera sig! Men till sist, efter att Saga hade ringt tillbaka till pizzan för att fråga om den var på väg, så kom den - ÄNTLIGEN! 

Efter all den kalabalik var det iallafall slut på kursen och det var dags för min ridlektion. Jag måste ju erkänna att jag kände mig rätt så liten och dum då! Där sitter jag på den lille vite tjocke, utan sadel, och försöker för kung och fosterland att hålla mig kvar när han flyttar sig - samtidigt som dom andra kommer där på sina stora, bruna(fuxiga?) och "graciösa" hästar!
Där passade jag verkligen in!

Men nu är det absolut dags för duschen! (Har bara dragit på det i snart 4 timmar..) 
Har även lagt bilderna från Globen och från mitt och Josses julbak på datorn nu. Så är ni intresserade av att se de bilderna så lägger jag ut som på bilddagboken (linnhannahmaria).

Självdisciplin?!

Datum: 2009-12-21 Tid: 01:09:10
Det blev inget med att planera inför i morgon! Självdisciplin? Existerar ej!
Men jag får skylla mig själv, istället för att att göra det nu, så får jag göra det i morgon, så ingen sovmorgon för Linn i morgon! (Y)
Sitter och tittar på ett program om hur det är i Alaskas hårdaste fängelse. Det är helt sjukt hur en del personer tänker! Det var en kille som tyckte att det var helt okej att mörda någon, så länge man inte mördar sin mamma. 
Shit, helt sjukt!

Mitt femte inlägg för dagen, var har hänt? Jag tror inspirationen börjar komma krypande tillbaka nu! :) 




Jag drar mig inte för att säga vad jag tycker om dig, men det här är sista gången som jag yttrar dessa orden. Sista gången som jag säger det, tills allt är bestämt.
Jag älskar dig, det gör jag verkligen!

Tack!

Datum: 2009-12-20 Tid: 23:59:10
Som ni kanske har märkt så har min blogg blivit fin! :D
Tack vare Helén Lindberg! http://helenlinda.blogg.se/
TACK! :) 





4 inlägg på en dag, woow!

"jag gillar inte nummer 10"

Datum: 2009-12-20 Tid: 23:50:57
Efter att ha julstädat mitt rum så bar det av mot Torsby för att möta Lekvattnet.  Jag tyckte att vi spelade helt okej, men bollen ville inte som vi i alla situationer. När slut signalen gick stod det ändå 5-5 på tavlan. (Y)
Måste även säga att jag börjar känna i min kropp att jag har tränat ganska hårt nu ett tag, för mina knän börjar lägga av och jag har ont konstant! 
Det kommer göra dem gott att ha lite julvila nu! Fast resten av kroppen kommer inte gilla det, speciellt inte min skalle! 

Men nu ska jag försöka planera och förbereda inför i morgon.

Julklapps lista!

Datum: 2009-12-20 Tid: 12:32:21
Mamma - Klart
Pappa - Klart
Alex - Klart
Simon - Klart
Maria - Klart
Josse - halvklart
Sara - Halvklart
Mormor - Klart
Johanna&Fredrik - Klart
Karin&Herbert - Klart
Morfar -
Mona -
Helen -
Har dom flesta klara, men än fattas det några

1000 nålar

Datum: 2009-12-20 Tid: 12:28:37
Håll mig hårt
En sista gång
Säg mitt namn
Älskling ljug, gör vad du kan
Se på mig, som du gjorde då
När jag var allt som du litade på
Det var då

Det känns som 1000 nålar
Jag går på krossat glas
Vi fann alla sätt att älska
Men ingen väg tillbaks

Julklapps mys

Datum: 2009-12-19 Tid: 23:06:18
Har haft värsta bra dagen idag! :)
Började dagen med pasta och baconsås klockan 11.00. Sen fick jag skjuts att mamma till Sörby,  blev bjuden på det godaste maten som finns - mos och fläsk! :D Åkte till Karlstad tillsammans med Simon, blev många skratt, haha! :)
Han släppte av mig vid LLA där jag möte mamma o pappa för att kolla på Alex när de spelade mot Färjestad. (storstryk) Efter matchen bar det va till Bergvik för att handlas julklappar, så nu har jag alla klappar klara! :D


Jag saknar oss

En vecka till jul!

Datum: 2009-12-17 Tid: 10:40:54

Satt och pratade förut om att de är ganska tråkigt att skriva blogg egentligen.. Och bara för det så var jag tvungen att skriva lite ;D haha!

Som rubriken lyder, så är det bara 1 vecka till julafton! Det är helt sjukt ju.. Jag som inte har köpt alla julklappar än. Men ska ner till Karlstad med mamma och pappa på lördag, så jag får försöka fixa allt då. Har 4 klappar kvar, men vet vad jag ska köpa till 2 av dessa, men resten blir svårt.

HAHA;D vilket intressant inlägg måste jag säga! 




Jag vill att våra två hjärtan ska slå tillsammans i samma takt. Att våra andetag ska vara beroende av varandra, som de var förut.  


Boring!

Datum: 2009-12-12 Tid: 22:14:15
1. Vad heter du? Linn
2. Ett ord på fyra bokstäver: Lite
3. Flicknamn: Lisa
4. Pojknamn: Liam
5. Yrke: Lastbils chaufför
6. Färg: Lila
7. Klädesplagg: Linne
8. Mat: Linfrö limpa
9. Sak i badrummet: Lampa
10. Plats/stad: Lindköping
11. En orsak att vara sen: Lata föräldrar?
12. Något man skriker: LYSSNA!
13. Film: Lejonkungen 2
14. Något man dricker: Latte
15. Band: Lili och Susie
16. Djur: Lamm
17. Gatunamn: Lenavägen, Karlskoga
18. Bil: Lamborghini
19. Sång: Himlen i min famn

Jag har försökt

Datum: 2009-12-08 Tid: 22:47:02
Jag har försökt, men nu vill jag bara ge upp och försvinna. För det finns inget mer jag kan göra.
Jag har gjort allt jag kan, sagt att jag kunnat, men nu kan jag bara hoppas och drömma. Jag önskar det fanns mer som var upp till mig, men det är det inte. Allt ligger i dina händer. Snälla, gör något bra av det!

RSS 2.0