Stockholm - Kristinehamn

Datum: 2011-05-30 Tid: 10:30:09
Torsdag:
Åkte till Stockholm med klassen. Bil till Kristinehamn där vi skulle ta tåget till Stockholm, men väl där fick vi istället åka buss, inte okej! MÅNGA timmar senare kom vi äntligen fram (bara cirka 3 timmar försent) och skulle luncha. Azra ville ha sushi vilket hon upptäckte att hon inte gillade alls! På kvällen åkte vi till dramaten och kollade på Romeo och Julia. Sen var det lite mat på donken som gällde innan vi hoppade ner i sängen på vandrarhemmet. 


Azra och jag inne på dramaten, Bild: Saga Bergman

Fredag:
Markus fick bestämma vad vi skulle göra i ett par timmar, så vi tog en tur till naturhistoriska, och hade hur roligt som helst!!! Vädret var lite halvtaskigt, så vi ville göra lite inomhus aktiviteter, så vi drog till slottet och kollade runt. Vädret var senare mycket bättre och vi tog båten över till Gröna Lund där vi sprang runt som småbarn i några timmar. Sedan blev det bråttom hem och göra sig iordning för indisk middag. Vi mötte senare upp Sagas "kusin" vid tunnelbanan och drog vidare till sommar, ett uteställe där alla tydligt är eller något sånt ;)


Saga och jag på naturhistoriska, Bild: Azra Haradini


Azra och jag i nedsläppet, Bild: Saga Bergman


Jag och Azra inne på Somar, Bild: Saga Bergman


Saga och Azra inne på Sommar, Bild: Linn Hultgren

Lördag:
Efter lite frukost och packning på vandrarhemmet lämnade vi väskorna på tågstationen och jag mötte upp min kära kusin för lite morsdag-presentköp och efterlängtat snack. Klassen lunchade seanre på donken igen innan vi hoppade på tåget hem igen. Vi kom fram till Kristinehamn, bara en timme försent denna gång, och Alexander mötte upp mig. Vi skyndade iväg till hans brors 30-års kalas som var helt sjukt lyckat och förbaskat roligt! 

Söndag:
Spenderades mestadels i sängen med film och mys! Firade Alexanders mamma med paket och tårta innan vi åkte hem till mig och firade mamma med paket och pizza ;) 

Måndag:
Alexander åkte ifrån mig tidigt i morse för att jobba och jag låg kvar i sängen. Är ledig från skolan idag så jag ska strax cykla ner till hästarna som har gått ut på sommarbete nu. Sedan är det klipp och färg inne hos Elina som gäller :) Men nu är det frukost som gäller, min mage skriker efter mat!!

vecka 21

Datum: 2011-05-23 Tid: 11:12:07
Skolan är snart färdig, och allt det roliga närmar sig, bal, utspring och sommaren! Allt känns helt perfekt nu, och jag skulle inte byta detta mot någonting i världen! Denna veckans schema är grymt och på torsdag åker klassen till Stockholm och hittar på massa roliga saker! 

Just ja, den där bildutmaningsgrejer som jag håller på med, är nog dags att ta tag i den igen, ska försöka ta lite bilder under dagen, men nu ska jag ta tag i pluggandet igen,  4 prov på 2 dagar...



Tandis

Datum: 2011-05-16 Tid: 17:16:37
Hade tid hos tandläkaren 15.40 för att laga hål i min tand, usch :( Jag fattar inte hur lång tid det tar där, tills man får komma in och träffa någon. Jag kom iaf in vid 4, blev bedövad, tog nya rötgenbilder och fick sedan efter Jans överläggande åka hem igen. Så nu sitter jag hemma i soffan (och har gjort det i 40 minuter) och är bedövad i halva ansiktet tror jag. Känns som att allt bara hänger och slänger typ! 

Har iaf haft en pluggdag idag och gjort klart en hel del saker, men har ju lämnat mer än hälften av allt som behöver göras i skåpet i skolan, så de får jag ta med mig hem i morrn ist.

sola i skuggan?

Datum: 2011-05-11 Tid: 16:32:12
Skulle vara duktig och lägga mig och sola en stund innan jag beger mig ut till stallet tänkte jag, men jag hann inte mer än sätta på mig bikini och lägga mig på studsmattan så var solen i moln, vadå typiskt?! Till och med vädergudarana vet att jag måste plugga och har egentligen inte tid att varken sola eller blogga -.-

Dag 9 - 11

Datum: 2011-05-10 Tid: 12:04:33
Dag 9: En vårbild


Jag och Zorro mitt i alla fina vitsippor



Dag 10: Detta gör mig glad
Min vackra och underbara pojkävn gör mig överlycklig!!!!! <3 :)



Dag 11: Tokigt

Den här bilden var himla tokig ;)

Skolarbeten

Datum: 2011-05-10 Tid: 11:57:24
Har äntligen börjat ta tag i alla skolarbeten som måste vara klara innan det är dags för studenten. Religionen har varit klar ett tag nu, och ska lämnas in på lektionen senare. Ska även försöka skriva klart iaf en av de två ekonomi uppgifterna som ska in nästa vecka, det skulle ju dock vara skönt att få klart båda två och allt annat, men man måste ju börja någon stans! Så det ska jag sätta mig med strax. 

Förövrigt så känns det verkligen att sommaren är på väg hit nu! Varmt och skönt, precis som det ska vara :D  Och tro mig, det kände jag verkligen av igår när jag och Magda kämpade på dressyrbanan. Vi var lika svettiga och äckliga både två ;) Har ingen aning om hur varmt det var, men eftersom det var nästan 20 grader igår kväll vid 8 så kan ja tänka mig hur varmt det va under dagen! 
Men för den skull så känns det inte som att jag blir något brunare, så nu är det Linn som ska pressa som bara den fram till studenten! Det är ju ganska mycket snyggare att vara brun till utspringsklänningen, och min färg på balklänningen kräver en solbränna... Så nu har jag bestämt mig för att jag måste börja sola på allvar! Så det så!

Dag 8: En favoritbild

Datum: 2011-05-09 Tid: 12:11:50
Det här en verkligen en favorit bild för mig! Hoppas på fler fina bilder på honom till sommaren :)

Dag 7: En bild som jag aldrig lagt upp

Datum: 2011-05-09 Tid: 12:10:20


Min vackra vän Linn Olsson en kväll för ett tag sen ;)

Dag 6: Tema "grön"

Datum: 2011-05-09 Tid: 12:05:40


Den enda "gröna" bilden som jag hade på datorn ;)

Dag 5: En gammal bild

Datum: 2011-05-09 Tid: 12:01:45

Bilden är ifrån när jag och Sara var i Globen och kollade på horse show. Här är vi inne på HM där vi plockade fram massa fula kläder åt varandra. En helt oförglömlig resa! :D

Utslag och coca cola

Datum: 2011-05-06 Tid: 22:17:41
Har haft en helt okej eftermiddag/kväll. Var ute till stallet och tänkte rida i skogen med Olivia och träna lite i backarna, men har fått utslag på typ hela kroppen, jag tror att det typ är sandloppor av katterna eller något sånt, tror även att jag fått feber av detta, men de säger jag inte till mamma (a) så det blev bara en skrittur på vägen, och det var nättojämt att jag orkade det, var helt färdig när jag kom tillbaka till stallet efter typ 20 minuter på hästrygen, läskigt faktikst!!! 

Kvällen har dock bestått av detta:


Innan detta bjöd pappa på SUPER god mat!!!!!

Imorgon ringer klockan 06.30 och då är det dags för stalljour och sedan åker jag och Sandra till Torsby för att hejja på vårt häst hopplag. Och sedan får jag äntligen träffa min snooooos! <3

Fredag

Datum: 2011-05-06 Tid: 14:39:28
Har hunnit med både skolan och jabbat idag, inte illa pinkat av en trähäst ;) Ikväll verkar det som att alla ska till Karlstad och skaka rumpa, men inte ja inte,  för jag har såklart stalljour i morgon så jag myser hemma i kväll med famlijen då Alexander är tvungen att jobba  i morgon bitti :(

Men nu ska jag skynda mig och göra iordning en smörgår och sen åka ut till ponnierna ;)

Dag 3: En familjemedlem

Datum: 2011-05-06 Tid: 14:36:05


Det får bli en bild på lillebror. Bilden är från han konfirmation för något år sen eller vad det var :)

Nelly.com

Datum: 2011-05-05 Tid: 13:51:55
Nu har jag precis klickat hem lite nya sommar kläder :)



Dag 2: Favoritpryl

Datum: 2011-05-05 Tid: 13:39:18


Min kära telefon som min ännu mer kära pojkvän har gett mig :D

Ovärd dag!

Datum: 2011-05-04 Tid: 20:57:14
Onsdag idag, det känns alltid som en helt ovärd dag... Började en timme senare än vanligt, vilket vår lärare såklart hade glömt, så han kom 40 minuter senare... Efter en lång håltimme och god mat var det dags för ännu en lektion där jag inte gjorde något för jag var redan klar med uppgiften. sen var det dags för ännu en lång håltimme och sedan en ovärd svenska C lektion... Jag skulle ha stannat i sängen i morse! 

Träningen med Magda gick iaf helt okej och vi tar oss framåt ;) Snart är det finalen som gäller och vi är nog redo faktiskt ;)

Dag 1: Självporträtt

Datum: 2011-05-04 Tid: 08:29:51

Utmaning, igen!

Datum: 2011-05-04 Tid: 08:27:27
Tror faktiskt att jag ska börja med en sån där bildutmaning igen, det var inte direkt kul sist jag gjorde det, men bloggen blir så sjukt mycket roligare med bilder i  :) 

Dag 1: Självporträtt
Dag 2: Favoritpryl
Dag 3: En familjemedlem
Dag 4: Min hobby
Dag 5: En gammal bild
Dag 6: Tema "grön"
Dag 7: En bild som jag aldrig lagt upp
Dag 8: En favoritbild
Dag 9: En vårbild
Dag 10: Detta gör mig glad
Dag 11: Tokigt
Dag 12: Min vardag
Dag 13: Tema "ljus"
Dag 14: En vinterbild
Dag 15: Kärlek
Dag 16: Självporträtt i svartvitt
Dag 17: Ett ögonblick
Dag 18: Känslor
Dag 19: Här bor jag
Dag 20: Tema "olika"
Dag 21: När jag var liten
Dag 22: Mitt beroende
Dag 23: En sommarbild
Dag 24: Dagens
Dag 25: I all hast
Dag 26: Detta skrattar jag alltid åt
Dag 27: Tema "två"
Dag 28: Väder
Dag 29: Nyaste bilden på mig själv
Dag 30: En höstbild
Dag 31:
Valfri bild

Snodde listan från Josse ;) http://jjosefinehallgren.blogg.se/

Krocket och hästar

Datum: 2011-05-02 Tid: 13:40:01
Lördagen bestod av sol och mys, spelade kubb och krocket med Alexander och Alex, skulle egentligen ha ridit också, men tiden som jag hade planerat för det försvann någonstans i krocket spelet. Kvällen spenderade vi hos Sara och Gustav där det bjöds på grillkalas. Hade trevligt fast att det vart nyktert för mig och att kvällen slutade väldigt tidigt :) 

Söndagen var det bara soffhäng som gällde hela dagen innan jag åkte ut och red ett svettigt pass på Magda för Kula, äntligen känns det som att det släpper det som vi haft lite svårt för, men mycket jobb kvar innan den 15 maj då det är finalen i DIV III i Trossnäs som gäller. Hade även hoppats på tävling den 28 på hemmaplan, men så blir tyvärr inte fallet. 

Nej, nu ska jag ta tag i skolarbetet igen! :)

RSS 2.0