FREDAG!!!!!

Datum: 2011-04-29 Tid: 11:36:18
Jag kan inte säga annat än att jag älskar fredagar! De är helt perfekta, en fredag kan inte gå fel! :)

Nu har vi (jag, mamma och pappa) hämtat hem vår kära båt, så nu känns det verkligen som om sommaren är pågång, det tackar vi för! Det tackar vi verkligen för!!! Sitter nu och väntar på att Jessica ska höra av sig ang ridbanan, så åker jag och Oliva ut snart och fixar klart i stallet innan vi beger oss ut på en skogs/träningstur. Findus har fått massa nya saker som ska prövas, och kanske någon mer, inget nytt till Ufo dock ;) Det är inte många som har så stora grejer som behövs till honom ;) 

Ikväll bjuder mamma på grillat (fast det blir nog papsen som grillar har jag en känsla av) och sen hoppas jag att vi spelar kubb och myser med chips och dricka hela kvällen lång :) 
Men nu ska jag slänga i mig den sista pizzabiten sen igår och sen åka ut till stallet, så är jag färdig till Alexander kommer vid 4 ungefär <3

Chaniakusten

Datum: 2011-04-28 Tid: 20:51:49
Den 9 juli åker jag och Alexander till detta vackra ställe, snacka om att jag längtar! :) <3



Skogstur

Datum: 2011-04-28 Tid: 18:25:55
Usch vad deppande det är att vara sjuk.. Fick svar från sjukhuset igår, och jag har fått streptokocker igen och har en infektion i kroppen igen. Så 10 dagar med pencillin blir det, vilket innebär, en nykter valborg ;)
Fast det var ju verkligen inte hela världen, men ha roligt det ska jag ha ändå!  För jag orkar inte vara sjuk på "riktigt" så nu lever jag på som vanligt och gör allt som jag tycker är kul ändå!!! 

Idag har jag varit ute med Magda i skogen, Malin och Ufo hängde med, och det var riktigt skönt att ha hela hästskaran med ut i skogen igen! :) Måste även tillägga att jag är väldigt nöjd med vart jag och Magda har kommit nu. Känns som om hon faktikst lyssnar på mig och gör inte lika mycket som hon vill längre, det gick minsann att tämja den tanten också ;) hahah!

Sjukhusbesök

Datum: 2011-04-27 Tid: 12:49:00
Har återigen fått SJUKT ont i halsen och sitter nu och väntar på att de ska ringa från sjukhuset så jag får svar på mina prover som jag var in och tog förut. Känner mig inte speciellt pepp på en omgång pencillin igen, och absolut inte pepp på en omgång streptokoker igen...

Hungrig som ett as är jag också, men orkar inte välja så antar att jag får svälta ihjäl idag...


Värt inlägg!

Måndag/tisdag

Datum: 2011-04-26 Tid: 14:39:37
Måndag
Sov länge även denna dag och åkte sedan ut till skärgården med gänget från söndagen för att käka glass och träffas lite innan Emelie och Jesper åker hem till Göteborg, Anna och Felix hem till Anna och jag och Alex upp till mig. Så mjukglass i det fina vädret blev det och även lite stenkastning i vattnet. Väl hemma igen gjorde vi inte så mycket utan vi mådde mest bara skönt i solen och i varandras sällskap och med vovven.




Klockan 5 åkte vi ner till Jesper och Emelie för att skjutsa ner dem till stationen och tåget hem. Det var väldigt tråkigt att de skulle åka hem, tyckte vi allihop, men om en månad är dom hemma igen och då är det samma visa som gäller igen, nästan ;)
När vi kom hem från dem så tog vi ut crossen och tog oss en vända till i skogen.  Måste säga att jag är väldigt sugen på att köpa mig en egen cross faktiskt. Fast dock en liten, ingen värsting grej som Alex har!

Tisdag
Har varit ensam hos Alex medan han jobbat förmiddag idag, men nu tror jag minsann att han kom hem, så nu ska vi hoppa i duschen och sen åka hem till mig igen. Ska bli skönt att komma hem till famlijen, men det är en himla tur att han följer med hem :)

Cross + torp

Datum: 2011-04-26 Tid: 14:28:09
Söndag
Passade på att sova ut ordentligt och vaknade av att solen lyste in mellan gardinerna. Åt lite frukost och la satt oss sedan ute i det underbara vädret! Tog oss en tur på Alexanders cross innan vi begav oss ut till torpet där hans föräldrar + hund redan befann sig


Man kan inget annat än att älska vädret när man kan klä sig i sommarkläderna!


Alex försökte ta fina bilder på mig och Zorro. Det här var den enda bilder som blev bra, om jag inte blundande så la sig hunden uppochner istället!


Vi försökte även få till lite snygga kort på oss två eftersom Alex mamma ville ha på oss. Men det var då inte lätt att få ett där vi ser normala ut båda två. Alex är jätte fin på alla kort, men jag blundar, skrattat med hela ansiktet eller kollar åt ett annat håll hela tiden ;)


Kvällen bjöd återigen på festligheter men denna gång vart det grillning, kubb och massa annat skoj med Jesper, Emelie, Anna och Felix. Jag tror att jag pratar för allihop när jag säger att kvällen var med än lyckad och det får gärna komma fler såna kvällar under sommaren!

Sol och härligheter!

Datum: 2011-04-26 Tid: 14:11:14
Lördag
Både jag och Alexander var lite slitna efter fredagen. Jag var ju som sagt på kalas medan Alex var i Jönköping tillsammans med sin bästa vän Jesper. Så vi sov ut ordentligt och bara låg i sängen och slappade. Eftersom det var så himla fint väder så passade vi på att åka ut till skärgården och mumsa mjukglass och vara njuta av det fina vädret och vattnet.





Vi slappade i solen hela dagen, och på kvällen möte vi upp Jesper och Emelie från Göteborg och gick ut och åt met tillsammans med dem. Hade en sjukt mysig dag med hjärtat och nytt härligt folk!!!


Maskerad vs. festligheter!

Datum: 2011-04-26 Tid: 13:59:08
Fredag
Dagen började tidigt tidigt, klockan 7 ringde klockan och halv 8 satt jag i bilen på väg till ridskolan för att sätta upp startlistor infördagens påskhoppning. Sen skyndade jag iväg ut till Ufo och gänget och gjorde klart i stallet för att sedan stressa tillbaka till ridskolan för att agera tävlingsledare under dagens maskerad/stilhoppning:


Pippi och Lilla gubben (Tilde och curry)


Påskkärring med sin ponny (Elsa och Paprika)


Superman med häst (Moa och Nimbus)


f.v Pirat med häst och Avatar med häst
(Megan och vincent) (Erica och Likstahöjdens Boss)

Kvällen bjöd på festligheter då Josse och Linnea fyller 18 och bjöd på fest. Många skratt blev det och en riktigt lyckad och rolig kväll. På natten kom Alexander och hämtade mig och vi åkte ner till Khamn direkt. Det blev en riktigt lång dag, men det är väl så en långfredag ska vara ;) :


Födelsedagsbarnet Josse och Hyla


Sara och Robin


Jolin!



Åmål + idag

Datum: 2011-04-20 Tid: 21:45:55


En jätte lyckad tävlingsdag och jag nöjd med min egna prestation och även med lagets, vi är grymma ;) 



En skinande ren Ufo, iaf i jämföresle med hur han brukar se ut, men nu ser man ju att det är en häst iaf ;)

Jag lovar, jag lovar!

Datum: 2011-04-20 Tid: 16:54:58
Jag lovar att ja ska lägga upp bilderna i kväll från Åmål! Tänkte även ta med kameran ut till stallet sen och se om min 'ponny' tänkt att se ut som en häst eller en lerhög idag, men det återstår att se ;D

Tävling

Datum: 2011-04-19 Tid: 17:26:26
Lyckades beta av naturuppgiften idag, så nu är den ur vägen så det är bara 200 andra saker som ska bli klar innan det är dags för studenten. Jag längtar hur mycket som helst och vill ha den 10 juni nu!!!!!! Men först, PLUGG!!!!


Fick sluta tidigare idag så har hunnit slappa i soffan i massor och sett ett dubbelavsnitt av Scrubs, jag bara älskar den serien alltså! :) Kvällen kommer att bestå av ridning på ridskolan, Niktita ska få sig ett pass igen ;) Men nu ska ja börja med fördjupningsarbetet i religion, så kanske det inte blir kvar till sista stund! 

Imorgon ska jag försöka få med mig datorn hem, eller kameran till skolan och bjuda på bilderna från tävlingen. Det gick verkligen bra, både för laget och individuellt. De andra tre red förklassen men jag skippade det och förberedde mig bara för LC:2.  65% blev resultatet och en 8:onde plats i det individuella. Laget hamnade en plats utanför placering, men vi ligger fortfarande trea i totalen så nu är det sista omgången som gäller. Och vi ska minsann ha en gul rosett med oss hem! Helst en blågul dock ;)

Veckan i korta drag.

Datum: 2011-04-15 Tid: 10:36:42
Efter att bildlistan har tagit slut så har det blivit väldigt lite balggande för mig, men ska förska få lite ändring på det!  Förre helgen bestod av träning med Magda och mys med Alexander. Veckan har mestadels bestått av hästar, inte en hastfri dag, men jag klarar inte! 

Igår var jag hemma från skolan, har haft en grym huvudvärk i flera dagar )och den har inte släppt ritkigt än heller) så det kändes skönt att få sova ut. Vid halv 6 orkade jag åka ut till stallet för att mocka och fixa. Fick ett panik sms av jessica där hon frågade om våra hästar hade all man och svans kvar för det hade varit ngn som hade gått in i ett stall och klippt av man och svans under natten, helt sjukt vilka människor det finns, har de inget bättre för sig om nätterna? Som tur var hade hästarna kvar allt hår, men man blir så fjantig av sånt där så jag tyckte ju såklart att Ufos man var kortare, men lyckades tillsist intala mig själv att det var den inte! 
När alla hästar var inne och rena (så rena det går att få dem) så bjöds det på asgod cheesecake hemma och hockey på tvn, vilken underbar match! 

Idag har jag hunnit med att ta en tripp till skolan och hämta min dator, vara hos tandläkaren och pluggat en hel del, men snart ska jag till skolan igen för min enda lektion. Kvällen kommer bestå av programplugg, tvätt, träning och snosa med Alexander! imorgon bitti bär det av mot Åmål, och nervositeten står mig långt upp i halsen... Så inget mer bloggande under helgen skulle jag tro, men ska försöka få in lite bilder från helgen då :)

Tävling!

Datum: 2011-04-13 Tid: 14:36:07
http://oliviaochwilma.blogg.se/2011/april/tavling.html#comment

Bild 29

Datum: 2011-04-11 Tid: 12:17:08

Någon du aldrig kommer släppa taget om.

v!



Bild 28

Datum: 2011-04-11 Tid: 12:15:17

Den nyaste bilden på dig själv.




På Mollys födelsedagskalas i februari.

Bild 27

Datum: 2011-04-11 Tid: 12:12:00

En bild som du alltid skrattar åt.


Bildtext känns onödigt, bilden behöver ingen förklaring!


Bild 26

Datum: 2011-04-11 Tid: 12:05:18

Någon/några som du alltid har roligt med.




Mina fina vänner Sofi och Anna. Bilden är från Valborg i nian hemma hos mig.
En riktigt rolig kväll med många skratt :)

Bild 25

Datum: 2011-04-11 Tid: 11:45:43

En person som alltid gör dig glad.



Min kära Alexander :') <3

Bild 24

Datum: 2011-04-08 Tid: 12:36:40
En bild som gör dig glad.



Åh herregud, att jag ens lägger ut dena bild, förlåt Josse! Men om det
är ngn bild som får mig att skratta så är det verkligen den här, HAHA! :D

Bild 23

Datum: 2011-04-08 Tid: 12:26:10
En bild från i somras.



Jag tror att den här bilden är från i sommras, eller om det är två
år sen. Hur som helst så är det en sommar bild iaf ;)

Bild 22

Datum: 2011-04-08 Tid: 12:21:06
En bild på en tid du saknar.
Jag saknar tiden med Jennie och Dessan! Alla galna upptåg vi gjorde,
alla sena kvällar men skräckfilmer, allt skitprat, alla gånger vi jagade
kor, ja allt som hade med oss att göra! <3!

Bild 21

Datum: 2011-04-08 Tid: 12:17:23

En person som alltid ställer upp för dig.



En väldigt gammal bild på Sara, som hon säkert bli arg för ;) 
Men hon är person som jag vet alltid kommer ställa upp,
vad som än händer!

Bild 20

Datum: 2011-04-08 Tid: 12:10:10

En bild på dina närmaste.



Jag har många som är "mina närmaste" men Josse fick stå för bilden.
En helt underbar människa! <3


Vanligt inlägg????

Datum: 2011-04-07 Tid: 22:13:33
Känner att det var väldigt längesen som det bjöds på ett vanligt "Idag har jag..." inlägg, så nu är det dags! 
Som sagt så var det ju längesen jag skrev (ingen bild), men det har ändå inte hänt något roligt alls. Mitt liv är rätt tråkigt och det händer samma sak varje dag - skolan, stallet, död...

Men träningen med Magda går iaf framåt! Halterna (som va an ngn anledning hade himla svårt med) börjar sitta som ett smäck! Men galoppen är ännu lite krånlig ;) men det kommer väl det med, man kan ju inte få allt gratis, lite måste man ju slita! 

Idag har jag haft den mest behövliga studiedagen på länge! Fick sova ut ordentligt och vaknade nästan av mig själv, Ett litet sms trillade in och Jessica undrade hur mina mag/rygg muskler mådde efter hennes "tortyrträning" igår ;) Dagen tillbringades med Josse, det va minsann ännu mer behövligt än studiedagen! Har verkligen haft en asmysig dag, tack och bock för den! 

Imorgon struntar jag i skolan, har endast en lektion (har jag nämnt att jag bara älskar mina fredagar? <3) och det är ett filosofiprov som jag måste få bra betyg på, och jag kan inte ett dugg!!!!! Så jag stannar hemma och pluggar på tills ett annar tillfälle. När jag ändå är hemma så ska ja passa på att städa mitt rum, för det behövs verkligen!!!! Ska även se om jag kan få koppla in pappas ps2 och även ta en promenad om vädret bjuder till lite. Sen när bilen kommer hem så ska jag kasta mig iväg till Emtbjörk och fixa stallet och bege mig ut med Magda för ett träningsuteritt (?). Kvällen bjuder på att leka ridlärare på ridskolan då och jag SagaB ska ha lite teori och senare kommer Alexander! :) <3 

Nej, nu lockar sängen!

GOODIEBAG!

Datum: 2011-04-07 Tid: 20:51:30



Jag är med och tävlar om dessa ursnygga plagg/grejer. Allt är verkligen välbehövligt inför sommaren, och skulle verkligen vara hur skönt och snyggt som helst! 

Tävlingen hittar ni här: http://nattisays.blogg.se/2011/april/nu-kor-vi-igang.html?_tmp=b2b8733d4990f4a02ddaf2f616cbb984f948301a

Bild 19

Datum: 2011-04-01 Tid: 14:18:04
En person som är snygg.



Den absolut vackraste människan, är utan tvekan Alexander :') <3!

Bild 18

Datum: 2011-04-01 Tid: 14:15:18
En bild på din fritid.



En bild på min fritid var faktikst svårt att hitta, men Ufo (och Magda)
tar upp den mesta tiden av min fritid, om inte skolan och alla prov och
grejer så klart.

Bild 17

Datum: 2011-04-01 Tid: 13:48:56
En ovanlig bild.



Ingen direkt konstig bild kanske, men jag har ingen aning om varför
den tog över huvustaget.. Den är iaf två år gammal från min och Josses
kväll när vi bakade julgodis. En himla rolig kväll som bara måste
göras om!

Bild 16

Datum: 2011-04-01 Tid: 13:43:30
En bild på dig själv.




Bilden togs under min underbara vecka i Rhodos med Jennie och
Dessan, mer sånt tack!

Bild 15

Datum: 2011-04-01 Tid: 13:41:51
En person som du vill vara med.



Min vackra vän Anna!

RSS 2.0