Fredagsmys!

Datum: 2010-03-26 Tid: 21:36:19
medicinprov igår, som gick helt okej med tanke på att jag inte har orkat träna något (a). Hade även geografi prov idag, usch! De kan ju gå och ta sig någonstans där inte solen lyser! BLÄÄÄÄÄÄÄÄ! :@
Imorgon är det upp tidigt igen för stalljour, sen ska jag och pappa ta tillfället i akt och övningsköra lite i Sunne och på kvällen ska resten av Saras hår blir färgat ;) För just nu ser det ganska roligt ut!


Sen är det äntligen söndag och så blir det ANNA! Som jag har längtat! 

Nerver!

Datum: 2010-03-24 Tid: 21:54:32
Usch, jag är sjukt nervös inför kommande veckan är jag och Elin Håå ska till Sunne på intensiv kurs. Speciellt när vi fick tid för uppkörning o skrivning häromdagen. Så nu känns det verkligen att det är pågång, USCH!


Men innan jag har tid att bli mer nervös och tänka helhjärtat på teorin o så, så har ja massa (!) skolsaker att fixa. Redan till morgonen har ja redovisning på samhällen, och den är ju såklart inte klar eftersom jag och Sara glömde sakerna i skolan. Har även medicin prov i morgon, och har jag pluggat något? nej! För jag glömde såklart alla papper och boken i skolan, BRA! Har även geografi prov på fredag som jag inte har börjat träna på heller, men de får jag ta i morgon. 2 artiklar i svenskan ska också skrivas innan jag åker! Historia uppsatsen blev iallafall klar idag som tur är! Blev faktiskt ganska nöjd med den, och Sara o Gustav tyckte att den var bra så vi får se!


Nej, nu är det nog dags att stänga av musiken och datorn och lägga sig i sängen o ägna sig åt utlands-sms ;)

länge sen sist

Datum: 2010-03-17 Tid: 20:42:46
Ja, det var det sen ja skrev sist. Men jag ska försöka bli lite mer inspirerad innan det blir ett ordentligt och seriöst inlägg. Ska även försöka göra om designen lite, eller inte ja, Helén kanske? :)

Det är dags.

Datum: 2010-03-08 Tid: 10:34:26
Det är dags för mig att släppa det som har varit, och blicka framåt igen.
Ja, det är dags

RSS 2.0