Ny telefon

Datum: 2010-09-30 Tid: 11:55:32
Jag har fått en ny telefon, som ja bara älskar! ;D Jag var bara tvungen att tala om det, fast de var nog inte de ja menade att blogga om ;) 

Igår slutade jag halv 10, helt underbart skönt! :D Så jag och Saga tog tillvara på den lediga tiden och åkte upp till bygg för att prata med  Tomas om vårt projektarbete som vi ska ha på söndag. Känner att jag börjar bli lite stressad och typ nervös. Vill verkligen att den här tävlingen ska gå bra, och att de blir som de ska!! Efter att vi hade vart där så åkte vi runt lite och "jagade" sponsorpriser till vår tävling. 
Sen blev det Ufo på eftermiddagen, mysig som vanligt :) 

Alexander kom på kvällskvisten, jätte mysigt det med! :) Han hade med sig telefonen också (a) PUSS! <3

Men nu ska ja springa iväg till matsalen och äta :) 

Jippie! ;)

Datum: 2010-09-28 Tid: 22:32:57
Måste börja med att säga att jag är mäkta stolt över min egna design, där av rubriken ;) 

Ridlektionen med Poseidon gick bra, överförväntan. Han har verkligen utvecklats sen sist jag red honom, vilket var en evighet sen. Jätte rolig att att rida, lyhörd på signaler och framåt, men dock ingen häst som jag uppskattar så värst mycket. 
Så tacka vettja Ufo som det blir i morgon, känns som om det var en evighet sen som ja red honom (söndags) så det är verkligen på tiden! Sitter och kollar efter "stamtavlor", eller vad man ska kalla det, som man kan sätta upp på boxdörren. Men det var lättare sagt än gjort!

Men nu orkar jag inte leta längre, utan jag tänker hoppa in i duschen och sova.

Design...

Datum: 2010-09-28 Tid: 10:00:42
Ska försöka göra mig en egen design nu, hur nu det ska gå? ;)

Sova

Datum: 2010-09-23 Tid: 22:39:19
Dags att hoppa i sängen nu tror jag! Är ledig i morgon, men inte sova länge för de! För ja ska upp tidigt och bege mig ut till Ufon och rida o pyssla, både med honom och Findus, ska nog passa på att mysa med Magda lite också :)
Och på eftermiddagen ska ja ha min allra första teorilektion för en nybörjargrupp på ridskolan, så det ska bli riktigt intressant, roligt och lärorikt tror jag :) 

Så jag tror det blir en hektiskt, stressande men grymt skojig dag i morgon. och därför ska ja sova snart så att den dagen kommer tidigare! :)

Dagen i kortadrag

Datum: 2010-09-23 Tid: 21:33:02
Har haft en ganska skön dag i skolan idag ändå. Hade sovmorgon och började inte förens 10, började dock med ett religion A prov, men det gick hyfsat så, tror jag iaf... Sen stod idrott på schemat, och bad. Jag avskyr bad, men hade ändå riktigt roligt, så 30 längder gick snabbt! På europakunskapen hände det ingenting för mig, åt bara muffins och skrattade. Sista lektionen var matte, inte smart att lägga en lektion som kräver FULL koncentration sist på eftermiddagen....

Nu har jag iaf varit ute med Ufo i skogen, och ja verkligen älskar att vara ute med honom. Ensam som med sällskap. Det spelar verkligen ingen roll alls! Klart att det är trevligt med sällskap, men han är allt sällskap jag behöver faktiskt! Det är underbart skönt att vara ute helt ensam, det är helt tyst och man hör hur allt runt omkring en bara finns där. Fåglarna kvittrar, löven gungar, vattnet i bäcken rinner och solen värmer. Jag bara älskar det, ÄLSKAR det! <3

Imorgon blir det en tur till med honom, vet inte om ja ska göra en runda med lille Findus också men det återstår att se :) Isf får han sig ett litet träningspass på banan, om han inte får följa med istället :)

Och sen ska ja sätta mig på bussen och åka iväg till Kristinehamn till min Alexander :) Känns som om det var evigheter sen som jag såg honom (måndagsmorgon), men nu är det dags igen :) Äntligen säger jag bara! <3

Universitet and stuff.

Datum: 2010-09-14 Tid: 16:47:21
Jag borde ha tagit chansen och gjort massa saker idag när jag vart hemma o vart sjuk. Men så har det inte blivit. Jag har iaf hunnit måla i min garderob o fixat lite med projektarbetet. 
Men mest har ja bara slappat i soffan o haft tråkigt, riktigt tråkigt...


Nej nu ska ja återgå till det ja höll på med, kolla Top Model och universitet. Det sistnämnda är en riktigt cirkus...

Förkyld...

Datum: 2010-09-12 Tid: 22:44:45
Ligger i min säng med feber och snuva och kollar på Mama Mia. Riktigt bra ju :) Men det är väl det enda positiva med att vara sjuk, man kan ligga i sängen hela tiden och kolla på bra saker på tv och film. 


Jag har haft världens underbaraste helg, och jag tänker absolut dela med mig av den! 
fredag skyndade jag mig hem för att städa på mitt rum lite grann, och sen åkte jag ut till Ufo och red :) Sen åkte jag hem, åt pizza med familjen, kollade idol och TV-pucken innan jag gjorde mig iordning för Elins 18års fest med temat rosa. Kvällen slutade tidigt för mig eftersom jag skulle upp tidigt. 
Klockan ringde kvart i nio på lördag och ja begav mig till ridskolan för att stå på framridningen på tävlingen. Jag hamnade vid insläppet och Sandra inne på banan. Fick se massor av vackra hästar, men hade ändå ganska tråkigt eftersom de var ganska ensamt.... När jag kom hem runt tre så åt jag mat och bytte kläder innan jag åkte ut till min älskade Ufo. Vi dressyrade lite ute på ängen, och jag vet inte vem som hade det jobbigast, jag eller honom? Men jag tror att vi var rörande överens om att det var ruskigt jobbigt! På kvällen kom de n där snygga killen hit och gjorde mig sällskap ;)
Söndag morgon betydde att jag fick med mig Alexander ut till Ufo. Jag tyckte ju att han skulle rida, men han nöjde sig med att klappa lite på honom. Sara och Gustav kom och bjöd på fika och när dom åkte hem så åkte vi ner till sjön för att ta upp mig hajbåt ;)

Nu har Alex åkt hem och jag ligger som sagt och kollar på Mama Mia.  Och usch vad jag saknar honom, och han har liksom varit borta i typ två timmar... Det är egentligen helt sjukt hur fort allt gått, och hur underbart bra det känns! Jag kan inte förklara det, och jag kan inte förstå det heller. 
Men jag är kär, riktigt kär!

stressad..

Datum: 2010-09-10 Tid: 19:07:54
Jag blir galen på mig design, och ja vill ha en ny! HELEN LINDBERG? (a)
Just kommit hem från Ufon och är på  väg ner till duschen. Sen blir det idol, eftersom det är från Karlstad så kan man ju bara inte missa de, alla man känner är ju för fan med :D  Eter tvn ska ja vidare på 18års kalas o kalasa hela natten lång!! :)
Kom just på att ja inte köpt ngt till födelsedagsbarnet heller, det känns ju bra -.-

Imorgon är det ridskolan som gäller, och stå på framhoppningen hela dagen tillsammans med SandraK. Efter det antar jag att det blir Ufo, beroende på vad klockan blir, och sen hoppas jag att Alexander kommer hit :)

Nej, duschen var det ja...

Förvirrad...

Datum: 2010-09-08 Tid: 11:06:23
Måndag
Sovmorgon, vilket jag älskar! :) Hela skoldagen var dock väldigt lång med var helt okej :) Efter skolan bar det av till stallet. Red Ice Queen och det gick så jävla bra helt perfekt allstå. Har aldrig ridit den ponnyn så bra som det gick då, och jag var SÅ glad! :) Dagen var perfekt, och allt kändes så rätt och enkelt.
Kvällen var dock inget som jag vill minnas, helvete!

Tisdag
Skolan även denna dag, men jag var hely ur balans hela dagen. Missade första lektionen pga bussen, olycka och så. Resten av dagen gick på ren rutin och jag måste säga att jag inte ansträngde mig något mer än vad jag absolut behövde. Åkte iväg till ridskolan efter skolan och red min specialidrott. Jag hade bestämt mig för att inte tänka på ngt annat än mig och hästen, men det blev ett stort (!) misslyckande... Ridningen gick väl okej, men långt ifrån bra.

Onsdag
En lektion, 08.05 till 10.30, pedagogist ledarskap. Kungen kommer ju till skolan idag, och det är ett jädra pådrag! Jag ska dock inte vara kvar för att se honom. För jag ska hem och klippa och färga mig och sen till Ufo. Den klantiga hästen har tappat en sko, så Peter ska komma och slå tillbaka den. En runda i skogen ska det också bli, och där vet jag att jag kan släppa alla tankar på allt annat och bara vara, och det är så himla skönt. Han har en konstig förmåga att få mig att glömma allt jobbigt och bara vara, bara få vara med honom. Jag verkligen älskar honom, det gör jag <3
Och kvällen ska ja tillbringa på en buss, så jag måste hem och ladda min mp3!


Förresten så var Malin Hedbom til stallet i söndags och tog kort på mig och Ufo, dom var visserligen till ett projekt i hennes skola, men ändå. Jag hoppas att någon bild blev bra och att hon skickar några snart så ska jag slänga upp en bild här så ni får se min skönhet! :)

Nej, nu ska ja hitta mig på med något annat och vänta på bussen som kommer vid 11.50.


RHODOS 2010!!

Datum: 2010-09-04 Tid: 13:13:14
Helt klart en oförglömlig resa som slår allt! Sällskapet var underbart, byn var jätte söt och charmig, hotellet var litet och mysigt, värmen var obeskrivlig, maten var fantastiskt god, havet var hur skönt som helst! Jag kan verkligen inte hitta något att klaga på alls! :)
Detta bara MÅSTE göras igen inom en snar framtid ;)

Sommarlovet

Datum: 2010-09-04 Tid: 11:00:00
Herregud vad det var länge sen jag tog tag i mig själv och uppdaterade här! Men nu är jag här iaf :) Men nu måste jag ju nästan berätta om min sommar! :) 

Dom få soldagar som sommaren erbjudit så har jag jobbat, vart ute på sjön eller gjort ingenting alls :) Precis som alla regninga dagar.. Och så har jag ridit, varje dag under sommarlovet, och det har varit underbart! Det är verkligen så rogivande att bara sitta däri sadeln, totalt avslappnad och lunka genom skogen. Jag bara älskar det, ÄLSKAR det!

Den 15 augusti åkte jag, Jennie och Dessan till Rhodos, det var en underbar och oförglömlig resa! Jag slänger upp bilder i ett senare inlägg idag!

Skolan började igen den 23 och verkligheten var i full gång, och jag kände verkligen att det var väldigt passande att ha åkt utomlands sista sommarlovsveckan. Och bara tanken på att mitt allra sista sommarlov var till ändå slog till och det kändes inte bra!
Hästarna kom in från sitt 3 månaders långa sommarbete och bor nu mer i Ämtbjörk i ett jätte jätte mysigt litet gammaldags stall som jag gillar jätte mycket. Och det var mycket uppskattat både av mig och av hästarna som äntligen fick sova ut ordentligt. Och jag och Jessica får äntligen lite koll på alla saker.
Men nu ska ja kliva upp ur soffan och hjälpa till lite hemma, och sen åka bort till Ufo och få honom ren inför i morgon :)

RSS 2.0