Träningsvärk!

Datum: 2011-06-21 Tid: 21:42:14
Ja, det är precis vad jag har, en sjuk träningsvärk. Mamma fick med mig på ett hårt men sjukt roligt cambatpass igår. Jag har inte tränat combat sen gud vet när, och de musklerna är inte något som jag använder i vanliga fall, iallafall inte så mycket vill jag lova!
Har även börjat jobba, och har en himla slapp och skön arbetsuppgift just nu, jag kör traktor ;) en liten jätte gullig röd traktor! Underbart, så det är det jag kommer göra under 3 veckor. och sen är det GREKLAND som gäller, ska bli så himla underbart! En hel vecka med min egna Alexader i ett vackert och underbart land! 

Men först är det midsommar som är på tapeten, och jag ska ta min snos och hans husvagn och campa hela helgen och bara vara och mysa! :) så dit åker jag direkt efter vår midsomar lunch på jobbet på torsdag :) GREAT! :D
Men nu ska jag kolla klar på 'so you think you can dance' och sen svandyk ner i sängen :)

Balen 2011

Datum: 2011-06-17 Tid: 13:49:16

Sitter i skrivande stund i kristinehamn hemma och Alexander och väntar på att han ska komma hem från jobbet. Tänkte vara snäll och städa hans rum medan han är borta, men jag tror inte att det blir något med det, har ingen aning om vart jag ska göra av allt som han har överallt! ;) Så istället får det nog bli en film, men vad har jag ingen aning om.

Har inte bjudit på några bilder från balen/studenten än heller, så slänger in några balbilder :)

 


Rosa små fluffiga moln!

Datum: 2011-06-15 Tid: 00:34:32
Just där befinner jag mig just nu! Men vad det gäller avslöjar jag när allt är bestämt! :D 


Förövrigt så hade vi den allra sista spid lektionen idag. Så nu är det verkligen över allt det roliga, men avslutningen kunde inte ha varit bättre! Tyvärr var vi bara 4 av alla 7 som har spid men fasiken vad vi röjde. Gymkana stod på schemat och jag och Lisa hamnade i samma lag och fick den urgulliga Valle att leka med, medan Siri och Linn lekte med Aramina. Eller lekte och lekte, det var mening att det skulle vara blodigt allvar med våra lekar, men eftersom Siri och Linn ledde överlägset hela tiden så var det inte mycket tävling utan det erbjöds bara en jävla massa underhållning ;) 
Känns dock lite töligt att det är slut på ridning vid ridskolan nu, eller ja, en gång kvar, KM med Valle, men sen är det över... Och hur den tävlingen ska gå ska bli erthört spännande att se! Imorgon ska ja även "provträna" eller rida lite seriöst på Magda och se om man kanske ska ta en klass med henne också på tävlingen, brode ju hinna rida två hästar i samma klass, det är det ju fler som gör! :) Man får väl vifta lite extra i ögonfransarna åt de som fixar starlistor så går det kanske ihop ;) (Linn och Lisa, nu har ni pressen på er! ) 

Men det allra första jag ska göra i morgon är att sova, sova som bara den ska jag göra också! :D

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FY FAN VAD JAG ÄR BRA!

Datum: 2011-06-14 Tid: 22:41:48
SJUNG OM STUDENTENS LYCKLIGA DAG,
LÅT OSS FRÖDJAS I UNGDOMENS VÅR!
ÄN KLAPPAR HJÄRTAT MED FRISKA SLAG
OCH LJUSANDE FRAMTID ÄR VÅR!!!!

Studenten är över, och vilken hejdundrande tid det har varit! Visst har man hört de äldre säga att man ska ta tillvara  på studenttiden för den går så sjukt snabbt och blablabla. Men shit, man skulle verkligen ha lyssnat bättre, för jag var verkligen inte beredd på att tiden skulle gå så här sjukt snabbt! Och jag skulle lätt göra om allt igen! Och jag kunde inte ha fått tagit studenten med ett bättre gäng! 92:orna är bara för grymma, jag älskar hela bunten! 
Studentveckan har verkligen gett mig minnen för livet, verkligen! 


Bilder komma lite senare, men hänvisar till min facebook så länge :)

RSS 2.0