31 oktober 2011

Datum: 2011-10-31 Tid: 15:38:38
Har nu duschat och diskat, så ska snabbt som attan göra ett inlägg här och sedan packa, för i morgon ska jag få se en av de vackraste kvinnorna i världen, RIHANNA! Är riktigt taggad för en kväll i globen med henne! 



Helgen har förövrigt bestått av besök i mitt kära Uddeholm. Tog mig en mysig tur med Magda och hade Findus som handhäst eftersom att Sandra skulle göra högskoleprov denna dag. Sen snabbt hem och duscha och 11.30 stod jag i salongen hos Elina där mitt hår fick sig en välbehövlig uppdatering. På kvällen hade vi spöknatt på ridskolan som jag tyckte gock hur bra som helst, även om vi inte var så många tillslut som var kvar... Var tvungen att åka hem tidigt och iväg till Karlstad för att hämta lillebror hos sin tjej och träffa hennes päron och sen vidare till Hammarö där han spelade hockeymatch, minns inte siffrorna men vann gjorde de iaf. Och sen var det äntligen hem som gällde med min älskade pojke.
Bilder på mitt nya vackra hår som jag Ä L S K A R!





Den såg visst rätt mörk ut på kort, men färgen är väldigt mörkbrun med en väldigt rödfärg i. Så det skiftar i rött och lila. Och jag kunde inte vara nöjdare! Synd kanske inte att en decimeter är bortklippt heller, känns jätte kort..

Fredag 28 oktober 2011

Datum: 2011-10-28 Tid: 14:33:34
Igår kom svärmor och svärfar hit på middag, lagade köttfärsbiffar i tomatsås. Alla andra verkade gillade det, men jag är inte så mycket för tomatsås, tyvärr.. Men Alex hade fixat vitlöksbröd till så det gick att ner ändå, och så lyxade vi till det med chokladpudding till efterrätt, MUMS! ;)
Fick jobba igår också, 07.30-14. Det borde vara en mänsklig rättighet att få jobba såna tider, helt fantastiskt underbart!

Idag har jag inte gjort värst mycket. Lagat mat och diskat typ... Eller ja, lite vettiga/roliga saker har jag också pysslat med :) Jag och Ingela Axelsson håller på med en grej till ridskolans hemsida, så om det är någon från stallet som läser detta så kan du vara snäll och kolla din dator om du har några bilder på gamla hästar som varit där och sedan skicka dem till mig, skulle vara guldvärt! Så det sitter jag och fixar nu, rätt kul faktikst! :) 

Ska försöka packa lite sen också för i morgon åker jag upp till mamma o pappa. Men jag har så mycket saker inpanerat så jag hinner knappt träffa dem :( Tänkte åka i morgon för att få en natt extra med Alexander, så när jag kommer dit så ska jag ut till Magda och rida tänkte jag, iväg till ridskolan, åka till Elina och klippa/färga mig och sedan tillbaka till stallet. På söndag blir det upp tidigt, rida Ice och sedan åka till Hammarö för att titta på lillebror när han spelar match. SEN kommer jag hem till Khamn igen! 

Nästa vecka kommer också att bestå av massa (!!!) roliga saker. Först står Stockholm på schemat för att se Rihanna, och sen kommer Emelie och Jesper hit under helgen, HUR BRA?!?!?!? :D

Dag 4 – Det här åt jag idag.

Datum: 2011-10-28 Tid: 14:17:38

Lunchen idag bestod av potatismos, fiskpinnar, ärtor och remouladsås,
mums i magen!
Mitt nya favoritgodis! Alla borde köpa denna, kanske lite
dyr för en så liten påse, men värt varje krona! <3!

Kvällsmaten blir fläskfilé med klyftpotatis och någon god sås hoppas jag!


Dag 5 – Min dag.
Dag 6 – Något jag brukar göra på måndagar. 
Dag 7 – Min bästa vän. 
Dag 8 – En sak jag älskar från min garderob. 
Dag 9 – Min favoritstad.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag. 
Dag 11 – Mina passioner.
Dag 12 – I min handväska. 
Dag 13 – Låtar jag kan lyssna på om & om igen.
Dag 14 – Min favoritplats. 
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Det här är jag beroende utav. 
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag. 
Dag 19 – En stark och svag sida jag har. 
Dag 20 – Någon jag vill byta liv med för en dag, & varför. 
Dag 21 – Ett annat ögonblick.. 
Dag 22 – Det här upprör mig. 
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta. 
Dag 25 – En bild från mitt rum/lägenhet.
Dag 26 – Mina rädslor. 
Dag 27 – Min favoritfärg.
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Min värsta mardröm . 
Dag 30 – En bild på ditt dröm hus, samt berätta om hur du skulle vilja att din framtid såg ut.

Onsdag 26 oktober 2011

Datum: 2011-10-26 Tid: 13:42:31
Det var ett tag sen det blev ett inlägg här, närmare bestämt 6 dagar. Vet inte var som hände, tyckte att jag blivit så duktig och uppdateratt så regelbundet... 
Slänger ihop en liten sammafattning av de dagarna som inte blev uppdaterade.
Torsdag den 20: Var ute med Magda, Sandra och Findus, åkte bort till ridskolan och ledde barn, Alexander kom.
Fredag den 21: Skulle ha färgat mig, men det blev framflyttat, jag och Alexander åkte till mormor och plockade i hennes lgh, Jessica och jag åkte upp till Ufo.
Lördag den 22: Sandra och jag tog en tidig tur med hästarna, plock hos mormor, lunch hos morfar, mer plock, födelsedagskalas i khamn, träffade en urgullig hund.
Söndag den 23: Soffhäng med Alexander och Johan falk, en springtur.
Måndag den 24: Jobb 07.30-15.00
Tisdag den 25: Jobb 07.30-16.30, promenad, fika med Rita & Jozef.

Idag har jag sovit länge, sitter fortfarande i sängen faktikst, fast har varit uppe och lagat lunch till min prins, men det behövde jag faktikst. Har varit hur trött som helst efter jobbet de här två dagarna. Man blir enormt trött i huvudet efter att man har jobbat med barn, alla ljud, intryck och så där. Det rör till det i skallen må jag säga. 
Nu ska jag kolla igenom posten som nyss dunsade ner på mitt hall golv och sedan ringa vaktmästaren, arbetsförmedlingen och även Hagfors kommun så jag kan få tag på nummer till räddningstjänstansvarige och informera om vår spöknatt som vi ska ha på lördag. Det kommer bli en grym helg! (Ska även få en helt (!!) ny hårfärg av Elina, riktigt spännande)

Tävling med Dennis!

Datum: 2011-10-21 Tid: 15:38:44




Var med och tävla om nya iPhone 4S på http://www.dennism.se!”.
Jag är självklart med, och det tycker jag du med ska vara!:)

Torsdag 20 oktober

Datum: 2011-10-20 Tid: 13:07:55
Var ute på en liten tur med Magda förut. Sandra var med och gick med Findus pga av ont i svanskotan, men hon hoppade upp en liten stund på honom också, lite jobb ska ju han med få ;)

Sedan dess har jag bara suttit i soffan och softat, det får man göra ibland ;) alldeles strax är det dags för lunch, hamburgare, MUMS! Alexander kom även hem igår, och idag kommer ham hit, som jag har längtat efter den fisen, hur mycket som helst!!!!

Kollade förövrigt hur många som följer mig min blogg på bloggkoll, hela 20 personer, WOWW! :D

Nej, nu ska jag käka mat, sen kommer Alexander och då ska ja snosa ihjäl mig innan jag åker iväg till ridskolan och hjälper till på barnlektionern. Det har även kommit två små ponnys dit som jag bara måste få se! Kan kanske bjuda på ngn bild senare ikväll också :) 




Tisdag 18 oktober 2011

Datum: 2011-10-18 Tid: 21:13:16
Idag var jag äntligen uppe på hästryggen igen! Där mår jag som bäst, det måste jag säga! Sandra följde med ut och Körde findus. Båda skötte sig jätte fint och var lugna och fina. Ska försöka skritta Magda varje dag denna vecka har jag tänkt, och i slutet av veckan ska jag börja trava lite smått. I morgon hinner jag dock inte rida tror jag. Ska först jobba hos mamma fram till lunch, iväg till Jessica och fixa sadelkammare och "vargskydd" iform av en extra tråd i hagen, möte med US, Katta och Ingela. Hade även tänkt att åka upp till Valhal för att titta när damlaget har träning :)
Hinner kanske med en kort kort tur, men då ska det allt mycket till.
48 timmar på morgondagens dygn? JA TACK! 

Dagen idag har bestått av marddrömmar, letat katter, jobbat, vart trött, ridit, kollat på ridlektion, mat med mamsen och papsen och nu, soffhäng! Känner att dagen har varit rätt jobbig då jag har varit sjukt trött. Åkte från kristinehamn sent igår eftersom mamma var sen hem från kryssning, så jag landade i sängen efter 12 -.-

Som ni ser så har även vackra Sara Öhman fixat min header nu, TACK! Ni hittar henne på http//:www.sssaraohman.devote.se
Nästa anhalt, SÄNGEN. 




Dag 3 – Vad är kärlek.

Datum: 2011-10-17 Tid: 12:12:59
Kärlek är inte att hitta någon som du vill leva med, utan det är att hitta någon som du inte kan leva utan. 











I adore you!


Dag 4 – Det här åt jag idag. 
Dag 5 – Min dag.
Dag 6 – Något jag brukar göra på måndagar. 
Dag 7 – Min bästa vän. 
Dag 8 – En sak jag älskar från min garderob. 
Dag 9 – Min favoritstad.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag. 
Dag 11 – Mina passioner.
Dag 12 – I min handväska. 
Dag 13 – Låtar jag kan lyssna på om & om igen.
Dag 14 – Min favoritplats. 
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Det här är jag beroende utav. 
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag. 
Dag 19 – En stark och svag sida jag har. 
Dag 20 – Någon jag vill byta liv med för en dag, & varför. 
Dag 21 – Ett annat ögonblick.. 
Dag 22 – Det här upprör mig. 
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta. 
Dag 25 – En bild från mitt rum/lägenhet.
Dag 26 – Mina rädslor. 
Dag 27 – Min favoritfärg.
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Min värsta mardröm . 
Dag 30 – En bild på ditt dröm hus, samt berätta om hur du skulle vilja att din framtid såg ut.

Måndag 17 oktober 2011

Datum: 2011-10-17 Tid: 11:37:45
Så, då var anmälan till vårens utbildning klar. Eller den ena iaf, nu ska jag bara bestäma mig för om jag även ska ta hästskötarexamen. Har liksom varit en dröm sedan barnsben, så det skall jag fundera på under dagen. Jag har även bestämt mig för att jag ska åka hem under veckan då Alexander åkte till Grebbestad tidigt i morse för att jobba. Han kommer visserligen hem på onsdagkväll, men han kommer nog upp till Uddeholm på torsdag isf. Det känns himla skönt att åka hem nu när pappa är lite sjuk och så.
Ska även få rida Magda igen, hur skönt? Det är alldeles för länge sen som jag satt på hästryggen nu! Ska iofs iväg och kolla på en häst nu i eftermiddag, även det känns skönt. Och tjejen som äger honom verkar också jätte trevlig. Så det ska bli himla spännande. Mer info en annan dag ;) Har inte berättat något om den senaste hästen jag kollade på, även det kommer en annan dag :p

Men nog om detta, nu ska jag göra det tredje inlägget på listan och sen ringa arbetsförmedlingen, tandläkaren och lite andra människor. Sen ska ja städa och packa och fixa innan jag åker iväg och kolla häst, GRYMT!

Fredag 14 oktober 2011

Datum: 2011-10-14 Tid: 15:04:52
Som ni ser så sker det lite förändringar i min blogg just nu. Kände att jag ville ha något nytt och fräscht nu när fröken Öhman gör en ny header åt mig :) Men jag kan inte med det så bra, så det kommer ta ett tag, så ha överseende med att det kommer se ut som en krigszon! Det ska nog bli bra tillslut, annars får ja be om hjälp ;)

Dag 2 – Min önskelista

Datum: 2011-10-14 Tid: 13:59:25
Oj, jag har många saker somjag skulle kunna fylla ut en önskelista med, många saker! Men jag ska försöka välja bort några så jag kan lista upp dem. Ordningen har ignet som helst att göra med hur gärna jag vill ha det :)

  • Ett Jobb
  • En häst att ta hand om här nere, som det klickar med direkt! (Allra helst vill jag ha en alldeles egen häst som bara är min, som bara jag bestämer över. Som bara jag känner en samhörighet med, DET är min största önskan!)
  • Massa fina inredningsgrejer
  • Hitta en lägenhet i götet

Dag 3 – Vad är kärlek. 
Dag 4 – Det här åt jag idag. 
Dag 5 – Min dag.
Dag 6 – Något jag brukar göra på måndagar. 
Dag 7 – Min bästa vän. 
Dag 8 – En sak jag älskar från min garderob. 
Dag 9 – Min favoritstad.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag. 
Dag 11 – Mina passioner.
Dag 12 – I min handväska. 
Dag 13 – Låtar jag kan lyssna på om & om igen.
Dag 14 – Min favoritplats. 
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Det här är jag beroende utav. 
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag. 
Dag 19 – En stark och svag sida jag har. 
Dag 20 – Någon jag vill byta liv med för en dag, & varför. 
Dag 21 – Ett annat ögonblick.. 
Dag 22 – Det här upprör mig. 
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta. 
Dag 25 – En bild från mitt rum/lägenhet.
Dag 26 – Mina rädslor. 
Dag 27 – Min favoritfärg.
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Min värsta mardröm . 
Dag 30 – En bild på ditt dröm hus, samt berätta om hur du skulle vilja att din framtid såg ut.

Tävling

Datum: 2011-10-14 Tid: 13:31:58
Vem vill inte få 1000 kronor att handla för på HM?
Ta chansen att tävla om ett presentkort: http://dennism.se/vinn-1000-kr-att-shoppa-for/#comment-131003


Dag 1 - Presentera mig själv

Datum: 2011-10-13 Tid: 15:47:44
Jag heter som sagt Linn Hanna Maria, är 19 år och fyller 20 i mars, vilket jag längtar till ;) Jag bor nu i Kristinehamn med Alexander, som vi har gjort i 2 månader. Jag hade hoppats på att gå i skolan nu, men kom dessvärre inte in. Stor besvikelse där. Jag fick mig då en liten tankeställare om vad man ska göra med sitt liv. Jag sitter just nu bara hemma om dagarna, söker såklart jobb, men annars händer inte mycket. Har jobbat två dagar på ett dagis som vikarie, men två dagar ger inte så mycket. Men jag fortsätter söka så får vi se.
Mitt stora ljus i livet är hästarna. Det är det allra bästa jag vet, och det var rätt jobbigt att flytta ifrån dem där hemma, att flytta ifrån det ena som jag kan säga att jag är riktigt bra på faktikst, att rida och ta hand om hästarna. Men idag ska jag faktiskt iväg och kolla på en häst som jag kanske ska pyssla om och rida. Mer säger jag inte om det förens jag vet hur det blir själv.
Annars vet jag inte vad jag ska skriva riktigt. Jag är en tjej som föredrar mysiga kvällar framför vilda utekvällar, men jag gillar de också, men i liten skala. Jag älskar värme, HATAR att frysa, som jag jämt gör av någon anledning, så jag älskar att krypa upp bredvid Alexander under en filt, med ljus tända, titta på film och bara mysa. 


Lite dålig kvalite, men vad är en presentation utan en bild?

Dag 2 – Min önskelista.
Dag 3 – Vad är kärlek. 
Dag 4 – Det här åt jag idag. 
Dag 5 – Min dag.
Dag 6 – Något jag brukar göra på måndagar. 
Dag 7 – Min bästa vän. 
Dag 8 – En sak jag älskar från min garderob. 
Dag 9 – Min favoritstad.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag. 
Dag 11 – Mina passioner.
Dag 12 – I min handväska. 
Dag 13 – Låtar jag kan lyssna på om & om igen.
Dag 14 – Min favoritplats. 
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Det här är jag beroende utav. 
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag. 
Dag 19 – En stark och svag sida jag har. 
Dag 20 – Någon jag vill byta liv med för en dag, & varför. 
Dag 21 – Ett annat ögonblick.. 
Dag 22 – Det här upprör mig. 
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta. 
Dag 25 – En bild från mitt rum/lägenhet.
Dag 26 – Mina rädslor. 
Dag 27 – Min favoritfärg.
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Min värsta mardröm . 
Dag 30 – En bild på ditt dröm hus, samt berätta om hur du skulle vilja att din framtid såg ut.

Torsdag 13 oktober 2011

Datum: 2011-10-13 Tid: 13:49:20
Jag ska börja med den där listan, har dock inte bloggat sen jag lovade det, men i efter middag kommer förhoppningsvis första inlägget ;) 

Precis som många andra lästa jag Denises inlägg där hon skrev om hur hon och hennes liv har förändrats sedan hon började bloggen för en herrans massa år sedan. 
Jag startade min den 21 juli 2009 (var tvungen att bläddra tillbaka i bloggen för att se, inget datum jag kan utantill) och jag tycker nog att mitt liv har förändrats en himla massa det också. Det alla största förändringen är nog mig själv. Jag har nog vuxit upp och blivit mer vuxen. Fått mer självförtroende och en bättre självkänsla. Men jag har också tappat den självdiciplin som jag hade då. Men jag antar att man får offra vissa saken för att kunna förändras? Jag känner även att jag har kommit närmre alla mina drömmar i livet, men jag har dock fortfarande en låg väg kvar för att leva min dröm.
Jag har även träffat mina själsfränder. Jag hade turen att träffa alla fyra samtidigt, men fick tyvärr lämna tre bakom mig när jag förflyttade mig i livet. Men dessa individer är tre som jag alltid kommer att bära med mig i hjärtat, och våra vägar kommer korsas hur många gånger som helst innan det är dags att säga farväl på riktigt! 






The moment I met you
That moment I forgot about everything I've been through
The moment I met you, that moment I forgot about everything I've been through!Tell me how could that be, hey baby, Guess we both know I'd follow you wherever you go! I love you!

Fredag den sjunde oktober

Datum: 2011-10-07 Tid: 09:42:54
Igår var vi som sagt till Karlskoga och kollade på när Lillebror och company spelade mot Bofors J18. Viking spelade på bra och efter 60 spelade minuter stod det 4-13 på resultattavlan. Slutet av andra perioden bestod till störst del av att tacklas och skrika på domaren från bofors sida. Men det var en helt godkänd match! 
Efter matchen åkte vi till mc donalds och köpte varsin paj, MUMS! sen raka vägen hem till sängen.

Idag ringde Alexander och väckte mig halv nio och sa att ventilationsgubben som var här förra veckan skulle komma och hämta sin ficklampa som han glömde då. Undrar om han inte har haft behov av den på hela veckan? Skit samma, nu har han iaf fått tillbaka den.
I skrivande stund så sitter jag i sängen, fullt på klädd, undet täcket med en varm (!) kopp te och fryser ändå häcken av mig. Vädret utanför gör de inte bättre heller, usch! Men idag är jag värd att sitta under täcket eftersom jag storstädade hela lägenheten igår. Vädrade mattor, dammsög, skurade golv, dammtorkade och hej vad rent det blev, och luktade gott gjorde det också! Stolttjej! :)

Funderar även på att göra en sån där lista igen, har aldrig fullföljt en sådan, så detta kanske ska bli den enda som blir klar? Jag ska funderar lite på det under dagen, så får vi se om en presentation av mig dyker upp i eftermiddag ;)
Dag 1 - Presentera mig själv
Dag 2 – Min önskelista. 
Dag 3 – Vad är kärlek. 
Dag 4 – Det här åt jag idag. 
Dag 5 – Min dag.
Dag 6 – Något jag brukar göra på måndagar. 
Dag 7 – Min bästa vän. 
Dag 8 – En sak jag älskar från min garderob. 
Dag 9 – Min favoritstad.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag. 
Dag 11 – Mina passioner.
Dag 12 – I min handväska. 
Dag 13 – Låtar jag kan lyssna på om & om igen.
Dag 14 – Min favoritplats. 
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Det här är jag beroende utav. 
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag. 
Dag 19 – En stark och svag sida jag har. 
Dag 20 – Någon jag vill byta liv med för en dag, & varför. 
Dag 21 – Ett annat ögonblick.. 
Dag 22 – Det här upprör mig. 
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta. 
Dag 25 – En bild från mitt rum/lägenhet.
Dag 26 – Mina rädslor. 
Dag 27 – Min favoritfärg.
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Min värsta mardröm . 
Dag 30 – En bild på ditt dröm hus, samt berätta om hur du skulle vilja att din framtid såg ut.

Nu ska jag se om jag kan ändra lite utseende på bloggen, känns som att det är dags för något nytt och fräscht nu :)

6 oktober 2011

Datum: 2011-10-06 Tid: 17:11:32
Shit vad dagarna går fort, helt sjukt ju! Redan oktober, vilket betyder att jag och Alex har bott i lägenheten i 2 månader. shit, vart tog den tiden vägen liksom? Det betyder också att det är typ 2 månader sen jag träffade Pepzi, Rozzy, Magda, ufo och Findus på riktigt. Usch vad jag saknar dem. Helt sjukt egentligen hur man kan sakna ett djur så man tror man ska gå sönder. Insane! 

Mamma ringde igår och hade dåliga nyheter på hemmafronten. Att det ska hända saker när man inte är hemma, det är väl typiskt iallafall? Och just därför så åker jag och Alexander till Karlskoga senare ikväll fär att titta på Lillebror när han spelar hockey. Ska höra med mannen om han vill uppöver under helgen..

Men nu ska jag återgå till matlagningen igen, mummmmmmma!

3 oktober 2011

Datum: 2011-10-03 Tid: 10:54:33
Jag har haft den bästa helgen man kan tänka sig i Göteborg med Alexander, Jesper och Emelie. En helt fantastisk stad med det bästa sällskapet, mer kan man inte be om. Jag älskar´t! 

Just känns allt helt fantastiskt! Och det är många planer och drömmar som ska bli verklighet inom en snar framtid, det är jag helt säker på. Jag menar, man lever ju bara engång, varför ska man då inte försöka uppfylla allt som man tänkt på/drömt om sedan barnsben? Det ska iaf jag göra, eller vi, vi ska göra det, och uppfylla alla drömmar vi kan, eller iallafall göra vårt bästa för att försöka. 

Men just nu har jag massa roliga saker att se framemot,
8 oktober - final ponnydressyr div II
16 oktober - KMhoppning
20 oktober - jobbcoach möte
21 oktober - klippning!!!
31 - 2 november - Stockholm
1 november - RIHANNA!

Ja, det är väl det som är på tapeten just nu, mycket roligt må jag säga! :)

RSS 2.0