29 november 2010

Datum: 2010-11-29 Tid: 21:12:19
Är fortfarande sjuk, så jag har tillbringat hela min dag i soffan framför tvn tillsammans med katten :) 

Har precis avklarat mitt tredje program av Top Model, så ska nog strax gå och lägga mig. Ska försöka sova bort min förkylning. Fast det kan jag nog inte räkna med, utan jag får nog satsa på att gå till skolan på torsdag eftersom vi har studiedag på onsdag, JIPPIE! :) Och den dagen ska jag tillbringa med min Alexander! :) <3

Jag är även väldigt sugen på en myskväll med mina vänner Jolin, Johanna och Sara :) SÅ jag tycker att någon av oss tar tag i detta ;)

25 november 2010

Datum: 2010-11-25 Tid: 14:17:19
Huvudvärk, ont i halsen, snorig, trött, irriterad, feber... Jag är så otroligt trött på den här dagen.


Dagen började iallafall med sovmorgon, tummen upp för det! (y) Började inte fören 09.50, och när ja kom till skolan möttes jag av ett sjukt irriterande ljud och ut ur skolan välde det barn och lärare. Det var tydligen brandlarmet som gick. Det visade sig att det inte var en brand utan det var bara något i matsalen som hänt. Elfel eller ngt kanske.
Dagen fortsatte med religion och sedan idrott. Ja satt dock bredvid och kollade. Sitter på samhällslektion nu och har ingen aning om vad ja ska göra. Eller jo, jag vet vad ja borde göra, men min prestations förmåga ligger inte på topp, och min koncentrationsförmåga är borta. Så jag funderar starkt på att åka hem och lägga mig...
Eller först tänkte ja åka ut till Laban och mocka och fixa allt med honom och sen tamig an Ämtbjörk. Ska ut och skritta eftersom dom blev vaccinerade igår.  

Sen ska ja lägga mig i soffan och göra skolgrejer, dricka något varmt för halsen och äta ngt, eller försöka äta iallafall...

24 november 2010

Datum: 2010-11-24 Tid: 20:27:35
Usch för sjukdom! Har varit förkyld ganska mycket nu under hösten, och nu har det kommit tillbaka igen... Hela huvudet bara dundrar och bihålorna bultar! Jag har inte tid att vara sjuk, men men...

Upptäckte när jag skrev rubriken att det enbart är EN månad kvar till jul! Har inte tänk på det förut, trodde det var längre. Så nu är det ju snart dags att börja ställa fram julsakerna och allt sånt där fint och mysigt. Tänk vad mysigt att se alla julstakar i fönstren och julstjärnor som lyser, känna glöggdoften, äta pepparkakor, knäck, tända julgranen och allt det där som hör julen till :) Jag gillar verkligen jul! 

Idag har vi även haft innebandyturnering, vi var inte direkt bra, iallafall inte om man jämför med de lagen som vi fick om motståndare. Men vi kämpade på bra och höll humöret uppe trots massa mål i rumpan! :) Vi var nog blev de snyggaste med vår piratutstyrsel ;)

Nej, nu bör jag återgå till läxorna och sen till min säng! :)

22 november 2010

Datum: 2010-11-22 Tid: 21:49:40
Det slog mig förut, hur enkelt det är att missuppfatta något/någon bara för att man inte pratar. Man antar saker som man inte vet om de är sanna, och så vill man inte säga något. Jag vet inte vad det beror på. Kanske för att man är rädd för att ha rätt, eller för att man måste förklara sig ifall man har fel.

Jag vet inte riktigt, men en sak som jag vet är att man inte borde anta saker. Är det inte lättare att bara tala om saker? Lättare att bara fråga om det är något man undrar?


En missuppfattning eller ett antagande kan förstöra mycket väldigt snabbt. Därför tänker jag sluta med att bara anta saker! Ja ska sluta anta att det är på ett visst sätt, och jag ska sluta anta att människor vet vissa saker.

8 november 2010

Datum: 2010-11-08 Tid: 13:19:26
Det var länge sen det blev ett inlägg här, men nu blir det kanske lite ändring på det ;)

Har haft två underbara lediga veckor, har nog faktiskt inte gjort ett dugg ;) Jag har bara umgåtts med Alex och hästarna typ, absolut inget fel med det!
I fredags åkte jag och lillebror ner till Stockholm till moster och kusin och spenderade helgen där, jätte kul och trevligt och fick med några fynd hem :) 

Idag är jag hemma och är hur förkyld som helst, blääää! Men jag ska ändå iväg till hästarna sen och rida Magda. Måste träna inför smultrondressyren den 20 nov ;) 

Har ju även lovat att lägga in bilder på det nya rummet, men jag har faktiskt inte tagit några bilder än, men ja ska göra även det, snart, eller ngt...

Nu ska jag bara vara och samla lite energi och kraft inför det som kan bli rodeo senare ;)

RSS 2.0