Mys och slagsmål?

Datum: 2010-02-26 Tid: 14:42:07
Har varit en givande dag idag, trots att jag hoppade över skolan :)  Jag och Anna åkte till stallet halv 9 för att släppa ut hästarna och mocka o så. Gick på en timme att mocka och sånt till tre hästar. Anna skjutsade hem mig och skyndade sen hem själv. Väl hemma så skottade jag snö åt pappa och gick ner med tvätten i källaren till mamma. Måste ju smöra lite så dom inte blir arga när ja skippade sista lektionen (a) 
Har även gjort färdiga alla instuderings frågor till Psykologin också, duktig!
Får se vad kvällen bjuder på, antar att de får bli en hemma kväll, men de är mysigt det med! :) Kanske sticker iväg till stallet en sväng och myser lite (förmodligen ska vi bråka som igår också) med ponnyn, jag är nog lite kär kanske <3Tro inte att jag har glömt

Jag kommer ihåg...

Datum: 2010-02-21 Tid: 23:16:07
Jag kommer ihåg den där sommardagen. Den där tisdagen. Du ringde, från vad jag trodde var Norge, och prata jätte länge, vilket inte var vanligt. Jag frågade varför du var så pratglad, eftersom det var så dyrt. Jag fick svaret att pengarna spelar ingen roll när man är kär. Vad jag inte visste var att du inte alls var i Norge. Vi la på efter att ha pratat i telefon i över en timme. Och helt plötsligt steg du in på mitt rum och frågade om jag hade saknat dig. Såklart jag hade saknat dig! Den tisdagen, den överraskningen kommer jag aldrig att glömma.
Jag har aldrig varit lyckligare, än vad jag var de stunder som jag tillbringade med dig. Jag hade alltid en varm känsla inom mig, för jag visste att du var vid min sida. Den varma känslan finns kvar, men den lycka som jag upplevde med dig är borta. Jag är tacksam för allt som jag fick uppleva med dig vid min sida, och jag är ytterst tacksam för att jag fått lära känna någon som du, för du är speciell för mig. 
Jag önskar bara att det fanns mer, mer från din sida, för hos mig, där finns det kvar...

Te echo de menos

Datum: 2010-02-21 Tid: 18:59:48
Jag kände din lukt idag, och jag saknade dig.
Jag använde något du lämnat idag, och jag saknade dig
Jag drömde om dig inatt, och jag saknade dig

Ödets ironi

Datum: 2010-02-17 Tid: 20:29:04
Idag upptäckte jag en sak, en sak som skrämde mig. Jag upptäckte att vi inte är mogna nog för vår vänskap. För hur vi än gör, så slutar det med att vi blir ovänner och sviker varandra. Vi säger saker som sårar, saker som vi egentligen inte menar, och saker som sätter djupa sår. Vi gör varandra besvikna och trycker ner varandra. Och fast vi säger att vi aldrig mer ska tala med varandra mer, och att vänskapen är över, så förlåter vi alltid varandra. Kanske är det just det som vänskap handlar om, för egentligen så bråkar man bara med de personer som man vet står kvar nära. Men trots alla elaka ord och handlingar så är personen ändå en av de bästa personer som jag vet. Men vänskapen får vänta, tills vi är mogna båda två för det T.


Jag förstår inte hur mycket bra det kan finnas att se på tv, jag hinner inte med att plugga till provet på fredag. Men nu är det nog dags att ta tag i detta. Måste även försöka rensa alla tankar och få till ett vettigt val till 3.an, vad väljer man?
Men nu ska ja fixa något att äta och sen plugga historia, ska bli askul! :)

'alla hjärtans dag'

Datum: 2010-02-14 Tid: 22:18:53
Överskattad dag...


Har haft en hejdundrande helg. Började fredagen med att bege mig ut i rallyskogen, 5-6 timmar i strålande solsken och klarblå himmel. På kvällen åkte jag in till hagfors och kollade lite.
På lördag var det match i Karlstad mot hertzöga, dålig match enligt mig, speciellt min egna prestation. På kvällen blev det utgång, vilket var riktigt roligt och hade ett riktigt bra sällskap. 
Och idag då, alla hjärtans dag, spenderades hemma i min säng och i soffan helt ensam. Great! 

Riktigt besviken, förstår inte varför det blir så här jämt. Hade en enda sak att göra, tre ord att säga. Ändå drar jag mig för det, väntar. Hoppas på att de ska gå av sig själv. fan

kalas

Datum: 2010-02-14 Tid: 02:33:32
sitter hemma hos Andreas Frank på kalas, great :)

Vackrare än?

Datum: 2010-02-07 Tid: 21:46:17
Jag har haft en riktigt bra helg för en gångs skull! 
Fredag spenderade med familjen, kollade på Let's dance, åt tacos o bara myste. Senare in på natten fick jag sällskap, vilket var great! 
På lördag runt klockan ett så åkte jag till Karlstad och träffade min kusin Helen. Vi kollade lite i stan, mest för att fördriva tiden. Klockan 4 möte vi upp våra andra kusiner, Erik och Anna, och gick o fikade! Satt där i några timmar och pratade om lite allt möjligt. Kvällen tillbringades i Helens lägenhet med kyckling, klyftpotatis, banan med choklad, godis, melodifestivalen, film, chips och dipp och massa dricka!
Jag åkte hem med bussen runt ett och var i stallet klockan 3 på US-möte. Mötet gick ganska segt, det kanske berodde på min o Karolines konstnärsdrag? 
Denna kväll har hur som helst bestått av tv, god mat, godis o plugg. Varför är alla mina söndagskvällar alltid lika?

Jag kan nog inte göra mer än så här, jag kan inte fortsätta att be om ursäkt hela tiden för allt som har hänt. Men ja ska hoppas - hoppas och tro...

Dagens

Datum: 2010-02-05 Tid: 23:43:35
Humör: Jag vet inte, slö 
Plus: Att det är helg, STORT +
Minus: Ensamheten som råder i mitt rum, big no!
Kläder: Trosor o T-shirt
Frisyr: nydusch-rufs?
Planer: Sova :)
Dagens drog: Haha, min telefon <3
Dagens måste: Absolut ingenting!
Saknad: Sommaren, det där lilla extra
Önskan: just nu? SOMMAR!
Ser fram emot: Helgen
Person: Ingen spec
Parfym: Kate Moss
Mat: pasta&köttfärsås o tacos
Läxor: Inga
Låt: Ingen
Prat ämnen: maskeradkostymer
Tråkigaste: Matteprovet -.-
Puss går till: :)

Saknad

Datum: 2010-02-03 Tid: 20:20:49
Jag saknar en hel del saker just nu, men jag ska inte nämna alla. Men sommaren dock, Vart är du!?
Underbart väder den dagen då dessa kort togs på mina skit hundar :) Jag älskar dom
MS

30 dagar

Datum: 2010-02-01 Tid: 11:36:22
Endast 30 dagar till jag fyller 18 ;D
Och bara 30 dagar till jag ska få en bebis! Eller ja, en kusin är det ju faktikst, men ändå :)

Tänk vad mysigt med en liten liten kusin att gosa med! DUUUUDNI!

RSS 2.0