Stressigt läge!

Datum: 2012-12-27 Tid: 16:52:39

Har känt mig ganska rejält stressad sen början av december.. Först var det inför tentan och skolan och sedan för att få lägenheten klar för inflyttning innan årsskiftet.. Huvudvärken har dagligen gjort sig påmind, vilket man fått tränga åt sidan och bara jobbat på!

Så detta är ett snabbis inlägg mellan flyttlådorna. Men nu känns det som vi ändå ser ljuset i tunneln! Köket och sovrummet är klara (förutom taklister och fönsterfoder) så det är bara att flytta in där, och vardagsrummet ska tapetseras klart, men det är bara en fondvägg kvar.

Så nu ska jag lasta in ett lass med lådor och köra iväg till lägenheten!


Dan före dopparedan

Datum: 2012-12-23 Tid: 21:13:45

Dagen började med skinksmörgås och julmust till frukost, så underbart gott <3

Sedan sparkades dagen igång med en jäkla fart! Först lämnade jag av mamma hos familjen Ytterberg i Råda innan jag begav mig till SHV hästarna Mykkene och Lipton i Myra för deras besök. Detta tog en sjukt mycket längre tid än vad jag hade tänkt, så vid 12 var jag tillbaka i råda och Märta fixade mitt hår som blev kanon fint, tack!!

Vid tre var allt klart där och mamma och jag drog vidare på julklappsturne. Först åkte vi till mormor, sedan en sväng till morfar och Lilian. Hos Karin och Herbert fick vi choklad och skinksmörgås innan vi åkte vidare till mammas moster och hennes man. Nu har vi ÄNTLIGEN landat hemma i soffan (klockan 9) jag hann inte med en enda grej som jag tänkt i dag typ...

I morgon är det dagen med stort D. Jag längtar som bara den! Ska bli så kul art se alla miner på de presenter som man har köpt. Speciellt älsklings, men de får jag inte se i morrn tyvärr :(

Nu ska jag och mamma återgå till uppesittarkvällen och invänta pappa.


Dan före dan före dopparedan!

Datum: 2012-12-22 Tid: 12:46:39

Cirka en månad sen jag öppnade blogg.se appen och skrev ett inlägg, trots det har det ständigt varit några trogna läsare som varit inne och kikat lite enligt statistiken :)

Det har hänt mycket under denna månad må jag säga! Har träffat en alldeles underbar och fantastiskt häst som jag bara föll pladask för! Tyvärr flyttade han från stallet där jag hjälpt till och bor nu hemma hos sig, och våra vägar aldrig korsas igen. Underbara varelse!
Mamma och jag hoppade på tåget till Stockholm för en helg med kusinochmostermys, julklappshandling, bebismys och massa hästar på Globen international horse show. Helgen var helt awsome och jag vill dit igen och igen och igen, NUUUUU!
Alexander och jag har köpt en lägenhet som vi håller på att renovera, sovrummet blev klart igår och köket med i princip. I vardagsrummet ska det upp nya tapeter och lister, golvet har redan Alexander bytt. Hallen får vänta tills vi kommit in ordentligt, eftersom vi måste ut ur den andra senast den 31 december... Men den nya lägenheten blir då förbannat snygg!!!!!!!
Har även skrivit min allra först tenta, och jag ber till gudarna att den blev godkänd och att det inte blir någon mer..

I skrivande stund sitter jag på bussen på väg upp till Uddeholm för julfirande med familjen. I år ska vi göra något nytt i vår familj; vi ska bara bara vi fyra! Det har aldrig hänt förut så det ska bli riktigt skönt och roligt!! Så idag ska vi "fira" lite med Johanna, Fredrik och Molly och byta julklappar med dem. Ska även iväg till Sara i kväll för lite kvalitetstid och färga håret. Ska bli sjukt skönt att träffa henne, va så länge sen!!

Hoppas ni tar hand om varandra i jultider!


RSS 2.0