Körkort!

Datum: 2012-11-30 Tid: 06:51:27

Måste bara börja med att säga grattis till lillebror som fixade uppkörningen i tisdags! Det var en stolt storasyster som lämnade tillbaka hans bil och återgick till cykeln. Märkte under de här två veckorna som jag hade bilen att jag har inte råd att ha en egen bil, speciellt inte en sån som Alex har som drar så mycket, blir svindyrt! Men de va skönt att kunna ha bil för en kort period när de behövdes :) tack lillebror!

Igår blev det ett x antal timmar i skolan för att planera och förbereda inför vår gestaltande övning som vi ska göra på seminariumet idag. Cyklade hemifrån kvart i åtta o var hemma igen kvart över sju, behöver jag säga att de va en trött Linn som landade i soffan sen? Men jag tror att vår "slutprodukt" blev riktigt bra ändå, nu ska de bara spelas upp för klassen :) Efter den korta dagen i skolan idag så kommer mamma o pappa till oss o sen åker jag och mamma till Stockholm! Vi ska kolla på horseshowen i Globen i morrn och på söndag, och såklart hälsa på Netti och Sanna, (med gubbar) och lilla Stella :) har med lite julklappar till henne som ja tänkte hon ska få i förskott.

Men först är det redovisning i skolan som gäller, men de blir nog inga problem!


What dosent kill you..

Datum: 2012-11-23 Tid: 22:40:57

Har haft en bra och lång dag idag, det gillar jag! Tog mig faktiskt i kragen och åkte till gymmet i morse! Eller morse och morse, i gryningen typ! Efter en timma där, dusch och frukost så var jag redo för att hoppa in i bilen och åka till Karlskoga på praktik 9-16. Sen blev det pizza-poker-och-film-mys med lillebror och Fanny. Det är inte så ofta vi ses, så det är skönt när vi väl gör det! Ett stort grattis till min lille fis till bror som klarade teoriprovet till körkortet idag, awsome!!!!!!

Dagen har varit bra, kan inte klaga på något alls. Men när bag sen lägger mig i sängen känner jag mig tom. Jag trodde aldrig att man kan sakna någon så mycket, jag trodde aldrig att jag skulle behöva sakna dig. Jag trodde aldrig jag skulle få se dig må så dåligt, att du skulle bli så svag. Jag trodde aldrig att jag behövde säga farväl. En del av mig försvann tillsammans med dig den där dagen. En del av mig kommer alltid att tillhöra dig, förevigt <3


High on life

Datum: 2012-11-13 Tid: 19:39:22

Just nu känner jag mig bara så himla lycklig! Allt känns bara så otroligt bra så det finns inte! Det går bara inte att förklara ALLT är bara så bra! Jag har världens bästa pojkvän, en underbar familj och fantastiska vänner. Jag lever som på rosa moln!

Och som grädde på moset har jag fått ett jobb! Det är bara året ut men vad gör det när jag får spendera mina dagar med djuren jag värderar högst?


Spöknatt

Datum: 2012-11-05 Tid: 08:03:02

Fredagskvällen spenderades uppe i Hagfors, eller rättare sagt på ridskolan där det arrangerades spöknatt. De var så mysigt att komma dit igen och bara vara, barnen sköter sig själva och man får lite tid att ha lite kvalitetstid med bästa Mic! Kunde såklart inte slita mig från hästarna när jag kom så innan jag sprang upp till barnen var jag tvungen in och snosa lite häst!

Lördagen resulterade i en mycket trött Linn! Men satte mig på bussen vid två och åkte hem till min älskade grabb. Hade en rolig kväll med Alex, Jesper och Peter innan jag slocknade i soffan vid 11 någonting, och vaknade inte förens 11 morgonen därpå! Vi träffade Jesper och Peter en stund och bakade sen en ful och inte allt för god halloweentårta som vi bjöd Rita och Jozef på innan det va dags för sängen igen!

Har ju även varit allahelgona denna helg och hos mamma och pappa tände jag två ljus för min bästa vän <3


RSS 2.0