Jag är kär...

Datum: 2010-01-30 Tid: 14:35:17
så jävla kär!

Förtroende?

Datum: 2010-01-29 Tid: 22:26:04
Jag satt och funderade förut, på vilka människor man litar på. Och varför man litar på vissa och varför man inte litar på andra. 
Det slog mig, att jag bara litar helt på 2 personer. Helt och hållet, bara 2 personer. 
Min underbara Jennie Westlund!

min älskade Simon Renhult!

Great day!

Datum: 2010-01-26 Tid: 12:28:41
Började 08.05 idag och möts av Maud, för Carin var visst sjuk... Så första och andra lektionen satt vi bara i klassrummmet utan att göra enn levandes dugg. Tredje lektionen, historia. Vi berättade lite om våra böcker som vi läst. Fick sluta en halv timme tidigare. Fjärde lektionen, psykologi. Vår första lektion, fick lite information och planeringen för terminen, fick sluta en timme tidigare (y
Så nu har vi bara 3 timmars rast tills det att idrotten börjar klockan 3.. -.-

Sen blir det till att skynda sig hem och äta lite innan man ska vara i stallet klockan 17.00 för att stå i kafeterian med pappa, och sedan rida Niktia.
Blir nog sent i säng i kväll med, liksom det förmodligen blir i morgon med, och torsdag också. Vadå att jag längtar till helgen?

Är ganska kalas sugen också, hur löser man det?

Jag förstår inte

Datum: 2010-01-25 Tid: 21:28:20
Jag står och stampar på samma ställe, kommer ingen vart. Samtidigt som jag ser dig gå din väg, vidare i livet. 
Vad ska jag göra, hur ska jag visa, att jag vill gå vid din sida genom livet? Hur skall jag få dig att förstå? 
Jag önskar jag vore modig, stark och inte så feg. Jag önskar jag kunde stå framför dig, se dig i ögonen och säga:
Jag behöver dig, det funkar inte utan dig. Jag funkar inte utan dig!

Tiden läker alla sår?

Datum: 2010-01-21 Tid: 19:07:06
Jag trodde att det skulle bli enklare med tiden. Men ju längre tiden går, ju mer växer känslan inom mig. Känslan som säger att chansen minskar. Att chansen för att det ska bli bra igen blir allt mindre för var dag som går. 


Remembering

Datum: 2010-01-20 Tid: 22:55:54
Who could deny these butterflies?

Design?

Datum: 2010-01-19 Tid: 22:55:24
tappat inspirationen igen.. Det är mycket roligare/enklare att skriva när allt ät nytt och fräscht! Jag borde nog ta en kurs med Helén, så får hon lära mig så jag kan fixa och dona som jag vill :) 


Förövrigt har det inte hänt mycket den senaste veckan. Det enda anmärkningsvärda är nog egentligen att mitt hjärta fyllde 18! Helt otroligt vad stor hon blir ;) Puss på dig :*

Spelade även en match mot Skoghall. Förlorade med 4-1. Men det spelar faktiskt ingen roll, jag tycker inte att man alltid ska spela för att vinna, man ska spela för att det är kul! Och bara man är nöjd med sin egen prestation i laget, så spelar siffrorna vid slutsignalen ingen roll!
Men denna gång var jag absolut inte nöjd med min egna prestation, men är ändå nöjd över lagets. Jag känner att även om laget kanske inte är det bästa, så har jag ändå dom bästa vid min sida under matchens gång.

~

Datum: 2010-01-11 Tid: 22:26:59
Jag vill ha en sista chans, så ja säger det rakt ut. Jag vill ha dig nu, som ja hade dig förut!

11/1

Datum: 2010-01-11 Tid: 22:11:10
En väldigt känsloladdad dag. En sådan dag som man nästan bara vill hoppa över. En sådan dag där känslorna tar över, och man glömmer allt annat viktigt.
Det är tur att ansiktet inte visar vad insidan känner
Och det är verkligen tur, speciellt i dag. 


Det finns nätter som jag helst av allt vill glömma, där det fula lever kvar!

Min vän

Datum: 2010-01-07 Tid: 12:41:14
Det finns en person, en enda person, som får mig att känna hur mycket som helst. Som får mig att känna allt på samma gång, allt från glädje till sorg och frustration. Denna person väcker känslor inom mig som jag inte visste fanns, och får mina tankar att snurra runt, runt, runt... 

Och, han är bara helt underbar, på alla sätt!

Sammanfattning av det gångna året!

Datum: 2010-01-02 Tid: 00:13:19
Januari
Ingen händelserik månad. Simon och jag firade 2 år, och myste hela månaden i princip. Skolan började igen efter ett välbehövt jullov. Och helt plötsligt vart det full fart igen. 

Februari
Även februari kom utan några speciella händelser. Umgicks med Sara, festade och myste med Simon. Kollade även efter foderhästar. 

Mars
Jag fyllde 17. Fortsatte att leta efter foderhästar, hittade några som jag var väldigt intresserade av, men allt slutade med att mamma och pappa bestämde sig för att det inte kunde bli ngt. Förutom det, så fortsatte livet sin stilla gång. 

April
Tony Cederholm fyllde år, pappa fyllde år, Josse W fyllde år, Hanna B fyllde år, Nicole L fyllde år Och Zazza fyllde år! Jag tillbringade så gott som varje dag med Simon. Jag insåg även en av de få människor som jag alltid hade förlitat mig på, svek, inte bara mig, men många andra. Månaden avslutades med fest hemma hos Amanda. 

Maj
Denna månad började med kalas istället, Springparty i Krako. Simon fyllde 19, och vi beställde en resa till Cypern. Jag var även 'barnvakt' till min älskling Gretta i 3 dagar. Hon gjorde mig lycklig. 

Juni
Vi packade våra väckor, och den 1 juni satt vi på flyget på väg till Cypern, där vi spenderade 1 hel vecka, helt underbart! Skolan slutade och vi fick ett väl behövt sommar lov. Jag tävlade KM på Colombina, men det gick tyvärr käpprätt åt helv... Kan bero på att jag visste att detta var sista gången som jag red och såg denna vackra varelse igen. Jag grät när jag lämnade stallet den dagen, och jag kommer aldrig att glömma henne, inte en chans! Den 28 åkte jag ner till Alstrum för att få umgås med Kajsa en kväll ensam innan alla andra kom. Jag hade äran att bli presenterad för Askur, den underbara svarta islandshästen som dansade sig in i mitt hjärta. 

Juli
Ridläger veckan avslutades och alla flickor skildes åt. Simon och jag firades 30 månader, och jag var lyckligare än någonsin! Sara och jag kom fram till att vi ångrade att vi flyttade hem tillbaka från Lillerud, och fick chansen att komma tillbaka. Fryksdalsdansen var ett måste, och Scotts var ett ännu större måste! Så jag tog ledigt ifrån jobbet på Torsdag. Och på onsdag åkte jag och mitt hjärta Anna till Sunne för att kalasa. Kvällen var kanon, och helt oförglömlig! På Fredag (eller om de va lördag) så var jag tillbaka i Sunne, men denna gången hade jag Josse, Linn, Linnea och Karin som sällskap. Sara Y fyllde 17 år och jag och Josse cyklade in till Hagfors och tillbaka. 

Augusti
Simon och jag startade månaden med att åka till Göteborg för att vara ensamma och bara mysa :) Veckan var underbar och jag kunde inte ha önskat för något bättre! :) Sara och jag sumpade chansen till Lillerud. Skolan började tillbaka efter ett underbart sommarlov och Simon åkte utomlands med Jocke. Eldfesten vankades och det var hur lyckat som helst! Jag började på innebandy igen efter 4-5 års uppehåll. Hela månaden (året) hade vart toppen, tills vändningen kom..
Jag och Simon gjorde slut, och hela världen rasade. 

September
Dagarna gick, och jag gick ner mig allt mer. Sara och jag färgade oss, bara för att få ngn förändring. EmmaB och JosseP fyllde år, och jag kom närmre min vän Evelina. Jag försökte rensa mitt huvud genom att träna, träna och träna, vilket funkade bra just för stunden men inte i längden. 

Oktober
Världen fortsatte att rasa, och jag fortsatte att träna och träna, och av någon anledning att äta mindre. Ett försök till att få mig att acceptera mig själv lite mer (vilket inte funkade) KM i hoppning genomfördes. HP fyllde 20 och det vankades kalas! Tyckte att det var ett smart sätt att bedöva allt jag kände, funkade inte!
Karoline tyckte att jag skulle övervinna min rädsla för hoppning, och lånade ut sin underbara(!) ponny till mig, men det slutade med en hjärnskakning för min del. 

November
Fortsatte att träna så hårt jag bara kunde för att inte behöva tänka. Jag tog mig an hur mycket saker som helst att göra, bara för att slippa tänka och att slippa känna efter vad jag kände. Jag och Sara beställde biljetter till Globen, det var fantastiskt och välbehövligt! Försökte även lura mig själv att jag kom på att detta kommer att förändra mig på något bra sätt eller något. Men kom snabbt på att jag bara ljög för mig själv, igen. 

December
Jag kämpade på för att få ihop ett bra luciatåg till ridskolan. Josse och jag bakade julgodis och jag passade Gretta och tränade Join up. Anna Karlsson fyllde 18, och vi genomförde en galant luciashow. Joel Karlsson fyllde även han 18, och jag och Josse tog fina kort med Ticke och Gretta. Julafton kom och likaså juldagen med den traditionella innebandyn och den goda maten. Karoline fyllde 18 samtidigt som hennes syster Bella fyllde 14. Nyårsafton kom, och jag hade riktigt roligt, men riktigt jobbigt med att försöka hålla mina känslor i kontroll. 

I det stora hela så började året bra, det började helt perfekt och jag hade aldrig varit lyckligare. Sen vände allt snabbare än vad jag kunde förstå. Jag såg inte länge någon mening med livet, och ville helst av allt bara hoppa av det.

RSS 2.0