Sorry

Datum: 2009-11-25 Tid: 21:20:38
Usch vad jag är dålig på att uppdatera, och när jag väl gör det så är det så ointressant att det är skrämmande!
Men jag har tappat glöden till allt just nu, precis allt! Och att skriva är inte riktigt min grej, det enda jag skriver är för mig själv just nu, för att kunna se tillbaka på det här någon gång i livet, kanske. 

Förlåt allihop för att jag är så tråkig som jag är, men jag kan inte göra något annat...

Long time ago?

Datum: 2009-11-22 Tid: 20:59:37
Det känns som om det var hur länge som helst jag skrev här, men det var faktiskt bara i fredagskväll..

Kom hem från ULK i eftermiddag. Har haft en skit bra helg med underbara människor! Saga och jag delade rum, och fick nog det sämsta rummet i hela huset. En trasig toalett... Men min duktiga vän saga lagade den flera gånger :) Men det var baksug och grejer, vilket Saga inte riktigt kunde fixa, men att göra så det spolade - det fixade hon minsann! Men jag börjar känna nu att det blev sent igår kväll, för nu vill jag bara sova!

Men jag är väldigt nöjd med hela helgen, och nu taggad jag för nästa med Sara i Stockholm! DET kommer bli stort!

Kissekatt!

Datum: 2009-11-20 Tid: 21:18:01
Nyss käkat upp min kycklingsallad, gott! :) Slö tittar lite på idol nu, har liksom inte följt det något förut, så jag vet inte vem jag gillar bäst, Calle kanske? Sitter och små äter på mitt godis som jag ska ha med i morgon också, FY LINN :@
Jo, på tal om rubriken så tänker jag skicka in min katt (Pepzi) till VF, som årets lussekatt :)  Tyvärr så gör hon sig inte bra på bild, och har en tendens till att anfall kameran när man ska ta kort på henne. Men det stod att personligheten spelade stor roll, och om det är något som hon har så är det just det - personlighet!
Håller även tummarna för min älskade Karoline som är i Trollhättan och tävlar idag med min älsklingponny, Chispa. Karoline är förmodligen inte nervös, men jag är nervös så jag håller på att dö, (kanske just därför jag inte fick följa med, för ja smittar av mig på henne, haha!) Men jag har en känsla av att det kommer gå kanon för mina underbaringar!
Ne, nu ska jag slita mig från datorn ett tag och börja packa inför Ungdomsledarkursen som ja ska på imorgon :)
Jag önskar det var något jag kunde göra

söndag

Datum: 2009-11-15 Tid: 13:16:52
Jag orkar egentligen inte skriva något, har alldeles för många tankar som snurrar nu... Jag vill bara veta

Men du ska få den tid du behöver, och jag ska inte säga något mer. Jag har sagt allt jag kan, och resten är upp till dig. Du vet exakt hur jag känner, och hur jag vill. Men beslutet är dit, och du måste fatta det själv, utan mig.

Kalas, 2ggr

Datum: 2009-11-13 Tid: 18:06:53
Kom nyss ut ur duschen, och om ca 30-60 minuter så anländer Alexs gäster. Då blir det god mat och tårta eller ngt hoppas jag! 
När vi är klara här så styr jag färden mot Hagfors, där det bli kalas på riktigt! ;)

Och jag är taggad på de! Får se vart natten spenderas, just nu verkar de som hos Marie ;)

fredag den 13

Datum: 2009-11-13 Tid: 11:12:15
Otursdag eller turdag? Det återstår att se! :)

Än så länge har de varit en ganska seg dag med matte och historia redovisning. Men kvar på schemat är fortfarande samhäll och svinis!

Vi får se vad eftermiddagen/kvällen erbjuder, först ska jag iallafallhem och fira brorsan med mat coh tårta - I hope! Sen blir det förhoppningsvis kalas, eller lite kalas iaf :p

Slänger kasnke in ngt mer senare idag, eller en annan dag, vi får se ;D

Jag önskar jag vore någon annan

Datum: 2009-11-11 Tid: 22:26:39
Jag känner riktigt ofta att jag önskar att jag vore någon annan. Någon som kunde förklara vad hon känner och prata ut om det. Någon som tar tag i problemet och inte gömmer sig bakom något. Någon exploderar ibland och inte försvinner inombords.
Jag önskar att jag vore modig. Modig nog att tala om för dig vad jag känner, att prata öppet om mina känslor för dig. 

Jag önskar att jag vågade stå där, framför dig. Ta tag i din hand, pussa dig på kinden och säga, Jag älskar dig.

Sankta lucia, sankta lucia

Datum: 2009-11-11 Tid: 14:16:04
Sitter i skolan nu och laddar inför luciaträningen i stallet (Y)
Nej, om sanningen ska fram så är jag så opepp på det så det är otroligt! Kom på mig själv med att sitta och blunda förut på franskan, PIGG!

Nej usch, jag är så trött och hängig hela tiden, funderar på om jag håller på att bli sjuk, säkerligen svinis...
Haha, igår morse så trillade jag in i min bokhylla, och trillade i trappan i gårkväll. Balansen ligger verkligen på topp känner jag! Nej usch för sjukdom!

Nu tror jag att jag packar ihop för dagen och sitter och degar tills bussen går bara!
Karro ska med hem, de blir NICE! Hon får vara min stötpelare i kväll! Sådetså!

This is it.

Datum: 2009-11-10 Tid: 11:19:13
Nu har jag bestämt mig för att även skaffa en ny blogg, som bara är för mig själv. Där man kan skriva av sig allt man känner. En blogg som inte alla behöver se, där alla de känslor som jag vill ska komma ur mig ska få spela fritt.

Kanske kommer ngn att få tillgång till denna, men  inte många.. Högst tre personer tror jag.


Förövrigt, är det ngn som har lust att fixa till denna blogg till ngt vackert? :)

Torsdag, 23.05

Datum: 2009-11-05 Tid: 23:05:54
Jag har ungefär 500 bollar i luften samtidigt, och tar dödar (!) mig! Jag har ingen aning som helst hur jag ska hinna med något av allt, och jag är livrädd för att misslyckas med något som jag har tagit på mig att göra. 
Nu låter det som om alla säger att det är jag som ska göra saker och öser på mig grejer, men så är det verkligen inte! Det är mitt eget fel egentligen. 
Men jag måste, jag måste göra saker hela tiden för att inte hinna tänka, för att inte hinna känna hur jag känner och hur jävla piss dåligt jag mår. 
Jag behöver det här, för att orka fortsätta utan dig vid min sida, annars vore det nog över för länge sen!

Jag förstörde allt..

Datum: 2009-11-05 Tid: 17:06:15
Jag orkar inte, de är hur jobbigt som helst att hålla huvudet högt och inte visa något..

Min höga mur börjar sakta att brytas ner, och jag orkar inte bygga upp den tillbaka. Inte nu, 
Jag vill inte göra de, jag vill ha dig här igen. I mitt liv. 
Jag ville leva i min bubbla igen, tillsammans med dig. Tillsammans med dig och våra drömmar om framtiden. Dom drömmarna ja, som jag krossade...

God natt

Datum: 2009-11-04 Tid: 21:07:36
Jag orkar inte tala om vad som hände under helgen som jag lovade ;)
Nu blir det sängen för min del, ska bli skönt att somna i tid förengångskull! 21.07

Rubrik panik!

Datum: 2009-11-02 Tid: 09:47:20
Helgen har varit helt okej enligt mig själv. På Fredag åkte jag iväg till stallet på spöknatt med barnen. Den var väldigt lyckad eftersom att vu lyckades skrämma barnen, man kanske bör tilllägga vadn som hände med min grupp ute i skogen. Jag hade 5 tjejer i min grupp och vi gav oss ut i skogen på spökrunda. Efter första marshallen sprang två av dessa tillbaka, då hade vi gått ungeför 30 meter och hade inte träffat på något spöke än. Resten av oss fortsatte, och kom ungefär 40 meter till, och passerade ett spöke (Ida Berggren) som tar i en av tjejerna, hon börjar stortjuta och de tre tjejerna springer också tillbaka. Och kvar där i skogen står jag ensam... Men Karro och Mic kom och plockade upp mig tillsammans med 2 livrädda(!) småtjejer..
När vi väl kom tillbaka så vart det lek och spring i ridhuset. Jag och Saga lärde barnen att leka samuraj, vilket de sög på ;) Ioförsig så förstår inte jag och Saga leker heller, men de gick bra ändå. Vad som bör tas upp är att båda jag och Saga låg i gruset i ridhuset efter att barnen hade fintat oss ;)

Resten av helgen kommer senare! ;)

RSS 2.0