10-10-10

Datum: 2010-10-10 Tid: 13:50:24
I fredags fick jag äntligen inviga mitt nya rum :) Hela rummet är så himla fint, perfekt! Ska lägga upp lite bilder där det är möblerat så ni får se hur vackert jag bor :D
Igår var vi ner till Karlstad och överraskade morfar när han fyllde 80. Han blev verkligen jätte glad när han såg att vi barnbarn också var med :)
I morse var jag upp ganska tidigt för att åka ner till stallet och rida Laban. Himla rolig häst, han är dock som en mask ;) Ganska svårt tycker jag att hoppa upp på en ny häst som man inte riktigt vet hur den reagerar och hur den är framför allt. Så jag gjorde inget avancerat alls, utan jag bara kände lite på honom och fick honom tillslut avslappnad i en låg form, så jag är nöjd ändå :) Nu ska ja strax ta mig an nästa häst. Det blir en liten tur i skogen med Rebecka och Emma och sen ska Ufo få sig en omgång av en massör :) Ska bli riktigt kul att se hur han reagerar på något sånt, men de ska nog gå bra tror jag :) Han finner sig ju liksom i allt annat som händer runt omkring honom, så varför inte liksom? :)

4 september 2010

Datum: 2010-10-04 Tid: 13:49:19
Helgen har varit så stressande och krävande att jag vaknade upp i morse med ett huvud som dunkade sönder, (migränkänning?) och en hals som inte alls var okej. Hela min kropp är helt slut körd...
så jag stannade hemma från skolan och försöker slappna av... 

Gårdagen var grym, men de får ja blogga om lite senare, för just nu ska ja lägga mig i soffan och inte göra något alls!

2 september 2010

Datum: 2010-10-02 Tid: 21:14:51
En HEL dag i stallet är nu till ända, vilket är riktigt skönt tycker jag då ja är riktigt himla slutkörd! 

Klubbmästerskap i hoppning stod på schemat idag. Klockan ringde halv 8 och 08.00 befann jag mig på parkeringen, trött, halv bakis, och väldigt opepp på allt. Men tävlingsdagen flöt på relativt bra, lite så kritik, men det är bara att ta till sig och lära sig av det som gick fel tills nästa tävling. 
När tävlingsdagen var slut åkte jag, Sandra och Olivia direkt ut till hästarna och red. Vi tog en lång mysig tur, trots att det var ganska kallt så var det mysigt. Tyckte att jag lyckades ganska bra med att sätta Magda på plats när hon försökte ta kontrollen. hon har kommit på att om hon går fint i form och "lyssnar" bra och sedan helt plötsligt kastar ner huvudet och drar en ur sadel, så har hon världens chans att dra järnet. Men inte med mig inte, det ska gudarna veta. Och när hon märkte att jag var beredd varje gång hon försökte göra så, så började hon med att försöka bocka. När hon tillslut insåg att det inte heller funkade så lyssnade hon riktigt bra för en stund. Sen började hon med att öka tempot stegvis. Men vi kom hem hela och (o)rena allihop iallafall. 

och nu så har jag varit ute tillbaka till stallet och tagit in hästarna och nattat dom. Jag hoppas jag hinner ut i morgon och rida, men då blir det Ufo, men det är inte fy skam det heller. Mamma har även bjudit på Flygande Jacob, så himla gott alltså! :) Men nu ska ja skynda mig att göra två sockerkakor, eftersom jag hade glömt att jag skulle fixa kaffebröd till tävlingen imorgon. Tävlingen som jag förresten är himla nervös för. Och jag hoppas kommer gå som på räls, eller att vi iallafall kan lösa alla problem som vi stöter på snabbt och smärtfritt. Själva tävlingen får iallafall gå smärtfritt, så att inte de utomstående uppmärksammar allt kaos som kan tänkas uppstå.

Men nu måste jag fortsätta att leta efter ett bra recept och sen sova, klockan ringer halv 7 i morgon. Dö på de!

RSS 2.0