22 december 2010

Datum: 2010-12-22 Tid: 21:30:13
Nu har jag lagt ner den där 30 dagars listan, det vara bara roligt i början ju ;) 

Jullovet har äntligen kommit och det är så skönt att vara ledig från skolan, det känns nästan som om man har lite ledigt från verkligheten... Men ja klagar inte! :) 

Nu är så gott som alla julklappar klara, bara några små som ska fixas i morgon! :) Men morgon dagen kommer börja med att Elina Holmqvist ska lägga sina magiska händer på mitt tragiska hår. Hon är så otroligt duktig och ja kan inte hitta en bättre frisör än henne, hon är bäst! :)

Utmaning 16; Min första kyss

Datum: 2010-12-19 Tid: 22:22:47
Jag tror att min första kyss var med Ricky i Liselotts stall när vi lekte sanning och konka. Jag har dock ingen aning om hur gamla vi var, eller om vi var i stallet, men ja vet att det var under lekens gång med Ricky :)

Utmaning 15; Mina drömmar

Datum: 2010-12-19 Tid: 22:16:11
Jag har massa drömmar, både realistiska och orealistiska. Jag drömmer till exempel precis som de flesta om att bilda en familj, hitta ett riktigt bra jobb, bo i ett fint hus och så :)

Fast egentligen så drömmer jag om att bo i en herrgård på landet med en enorm gård där jag kan ha massa hästar och så ;)

Utmaning 14; Dåliga vanor och laster

Datum: 2010-12-19 Tid: 22:02:51
Dåliga vanor och laster är något som alla människor har, vissa värre än andra.. Vilka är mina dåliga vanor/laster? Kanske att jag skjuter upp saker till sista stund? Allt jag knäcker i mina fingrar och rygg?

Utmaning 13; En vanlig dag hemma hos mig

Datum: 2010-12-14 Tid: 10:29:13
Då ringer klockan 06.45 men jag stiger inte upp förens ungefär 07.15. Då sätter jag  på mig kläder och fixar ansiktet och sen springer jag iväg till bussen. Efter skolan får jag oftast skynda mig hem från stallet och sen åka ut till Ufo vid halv 5. När jag kommer hem därifrån vid ungefär 7 så äter jag lite och sen duschar. Efter det är måste jag oftast träna på prov eller skriva någon uppsats eller uppgift. Sen lägger jag mig, oftast efter klockan 22.30. 
Sen är det jag som är död på morgonen...

Utmaning 12; 10 saker du inte vet om mig

Datum: 2010-12-14 Tid: 10:24:31
  1. Jag har riktigt svårt för att lita på folk.
  2. Jag trivs bättre med djur än med människor.
  3. Jag får så gott som alltid beslutsångest om jag måste välja mellan något.
  4. Jag är livrädd för skogen och för mörker, värst blir det om det är mörkt i skogen...
  5. Jag hatar när människor gör saker i sista stund, kanske för att jag är sån själv?
  6. Jag trivs väldigt bra i min klass och är väldigt glad att det endast är vi 4.
  7. När jag var liten så utövade jag alla sporter jag kunde, t.ex. golf, tennis, dans, fotboll, innebandy, slalom, hockey, ridning, gymnastik och säkert något mer.
  8. Jag är ruskigt glad över mina vänner och med dom kan jag vara mig själv.
  9. Jag rider just nu en 21årig travhäst, Ufo, som har hjälpt mig mycket genom jobbiga tider denna sommar!
  10. Jag har sjukt dålig fantasi.

Utmaning 11; Mitt syskon

Datum: 2010-12-14 Tid: 10:12:08
Jag fick lov att ändra titeln från Mina syskon till Mitt syskon eftersom jag endast har en lillebror :)
Min lillebror heter Alex Hultgren, Ja han heter faktiskt Alex och inte Alexander som alla tror. Han är två år yngre än mig, alltså 16. Han går första året på bygg, och jag tror faktiskt att det passar honom riktigt bra, det verkar så iaf. När han inte är i skolan spelar han oftast hockey inne i Hagfors. Annars är han hos David eller Johanna eller så sitter han instängd på sitt rum och spelar något. 

Vi har alltid bråkat ganska mycket med varandra, speciellt när vi var yngre. Men nu när vi blivit äldre så har det lugnat ner sig. Fast ibland säger han eller gör han saker så att jag bara vi slå honom, på riktigt. Oftast så slår jag till honom och sen springer därifrån. Den taktiken har jag alltid haft och det funkar ganska bra ;)Utmaning 10; Bloggfavoriter

Datum: 2010-12-10 Tid: 21:32:22
Jag har typ inga blogg favoriter eller vad man ska säga. Jag följer inga direkt "storbloggare" som typ Kenza och Blondinbella och alla dom. Jag följer mycket hellre mina vänner och läser om deras vardag och allt sånt :) De enda stora bloggarna jag följer är Lindas sminkblogg på veckorevyn, en hästtjej som heter Freja och en annan hästtjej som heter Linn olsson. Utmaning 9; Min tro

Datum: 2010-12-09 Tid: 21:04:52
Jag tror inte på någon gud eller något sånt. Jag tror på ödet, om det är något som jag tror på så är det ödet! Allt som händer måste ju hända av en orsak, varför skulle det annars hända? Och så känns det lite bättre när det är något jobbigt som händer att tro att det är en anledning till att det hände. Och jag tror på spöken, andar, sagoväsen och sådana saker.

Utmaning 8; Ett ögonblick

Datum: 2010-12-08 Tid: 20:36:53
Min pappa säger att det är cirka 6 år sedan, jag har ingen aning men det känns som igår.  Fredag den 29 april, mamma hämtade mig och min lillebror i skolan. Hon var tyst och när vi frågade varför hon hämtade oss och inte var på jobbet så svarade hon bara kort att hon hade gått hem för att pappa hade ringt.  

Väl hemma satt pappa på en stol i köket och bara stirrade framför sig. Både jag och Alex borde ha vart så stora så att vi förstod, men de gjorde vi inte... Efter ett tag sa mamma till oss att sätta oss i köket med pappa. Och hon talade om att farmor hade gått bort. Man blev alldeles chockad, helt ställd. Hur kunde hon bara vara borta? Hon som alltid hade funnits där för oss, hon som alltid hämtade oss när mamma och pappa inte kunde, hon som offrade sin säng till oss när vi ville sova och själv som hon på soffan. Hur kunde hon vara borta? Jag fattade det verkligen inte...

Vi fick senare förklarat för oss att farmor aldrig hade lidit. Hon dog i sömnen pga att hon rökt i nästan hela sitt liv. Om hon aldrig hade börjat röka hade vi förmodligen fått många fina år med världens underbaraste person. Hon fick alla att skratta och hade alltid ett leende på sina läppar. 

Jag är väldigt stolt och glad över att jag har fått haft en sån underbar människa i mitt liv. 
Vila i frid farmor, jag älskar dig!

Utmaning 7; Vänner

Datum: 2010-12-08 Tid: 19:57:24
Vänner är något som alla människor behöver. Alla behöver någon som no matter what, stöttar en och hjälper en genom alla motgånger som livet erbjuder, någon som lyssnar när ingen annan verkar höra, någon som förstår hur man känner sig utan att några ord yttrats.

Mina vänner är verkligen de bästa vänner som man kan ha. Det finns inga människor som jag hellre skulle vilja ha i min närhet varje dag. Utan många av den vore jag inte den jag är idag. 

Jag älskar er  <3

Utmaning 6; Om det här vore min sista dag

Datum: 2010-12-07 Tid: 09:46:09
Eftersom jag inte orkade skriva något inlägg idag så får det bli två stycken idag...


Om min sista dag hade vart igår, så hade jag varit väldigt besviken, eftersom jag inte har hunnit med något av alla de saker som jag vill uppnå i livet.. Men samtidigt skulle jag försöka göra den dagen till den allra bästa!

Utmaning 5, Vad är kärlek?

Datum: 2010-12-05 Tid: 21:18:23
Kärlek är så mycket, det är trygghet, rädsla, glädje, skratt, tårar och mycket mer. Det är att titta på någon och känna att man har hittat rätt, att känna att fjärilarna i magen slå frivolter, att bli alldeles varm, att bli mer och mer kär för varje gång man ser varandra och bli alldeles tagen av dess skönhet. Det är att se på varandra och inte hitta en enda sak som du vill förändra för allt du ser är perfekt. Det är att bli helt varm och pirrig för minsta beröring.

Som Saga sa; Kärlek är inte att hitta en person som du vill leva med, utan det är att hitta en person som du inte kan leva utan.Utmaning 4; Det här åt jag idag

Datum: 2010-12-04 Tid: 21:12:03
Började dagen med ett oboyglas och tre rostadesmörgåsar med jordgubbssylt, mumma! :) Alexanders mamma bjöd på jätte gott fika bestående av "gröna kakor" och typ någon saffransbakelse.  Har även lyckas trycka i mig en varm korv, en negerboll, en popcorn grej från LLA och nyss en pizza ;)
Men innan kvällen är slut så har det förmodligen gått ner något mer skulle ja gissa, kanske glass...


En bild på något av detta skulle såklart ha varit med, men då blir ni bara avundsjuka på allt gott jag har stoppat i mig idag ;)

Utmaning 3; Mina föräldrar

Datum: 2010-12-03 Tid: 18:43:08
Mina föräldrar alltså.. hmmm! 

Min mamma heter Maria Hultgren och är 45 år gammal. Hon är uppvuxen i Hagfors tillsammans med sin syster Anette, sin mor Anna-Lisa och även sin far Knut. Morfar och mormor skilde sig när mamma och moster var ganska små och morfar flyttade då därifrån. 
Min pappa heter Patrik Hultgren och är 46 år gammal. Han är uppvuxen i Råda tillsammans med sin syster Mona, som bror Peter, sin mamma Britta och sin pappa Mats. Farmor och farfar skilde sig även dom när pappa och hans syskon var små.

Mina föräldrar är det bästa som finns och dom har gjort mig till den jag är idag! Jag är dom evigt tacksam för allt som jag har fått prova på i livet och för att dom har stöttat mig i varje idiotisk dröm och tanke jag har fått! 


Jag älskar er!

Utmaning 2; Min första kärlek

Datum: 2010-12-02 Tid: 21:25:01
Min allra första kärlek, vart ska man börja. Vi träffades ganska tidigt i livet hos våra dagmammor. Vi lekte så gott som varje dag, gick tillsammans från skolan till dagmammorna, gick i samma klass och så. Jag var SÅ kär och hela mitt liv kretsade runt just denna kille. I varje bok som finns kvar från den här tiden i livet står detta namn på varenda sida med stora röda hjärtan överallt! Det finns även massa kärleksbrev, presenter, alla hjärtansdagskort, fördelsedagskort och mycket mycker mer kvar från honom. 

Skulle frågan ha varit Min första riktiga kärlek så hade svaret varit ett annat. Men mina allra första kärlek var i förskolan, i Ricky Karlsson Larsen.

Utmaning 1; Om mig

Datum: 2010-12-02 Tid: 14:46:28
Föddes den 4 mars 1992 på Karlstad BB, och döptes till Linn Hanna Maria Hultgren. Började i ganska tidig ålder att utveckla ett intresse för ridning och började rida när jag var 5 år gammal ungefär. Och håller på än idag. Jag har aldrig fått en egen häst men har aldrig gett upp hoppet på en. Den 26 maj i år "skaffade" jag mig en foderhäst, Ufo, som jag rider ungefär 5 dagar i veckan. Han hjälper mig hålla hoppet uppe när jag känner mig på botten och kommer ständigt ha en stor plats i mitt liv. 

Jag bor i Uddeholm tillsammans med min mamma, min pappa, min lillebror Alex och mina två katter Rozzy och Pepzi. Men har planer på att flytta inom en ganska snar framtid för att kunna plugga och jobba. Det känns skönt men samtidigt lite tungt eftersom jag har bott i samma hus i samma by/ort i hela mitt liv. 

Jag är en ganska ärlig person men är försiktig med vad jag säger då jag avskyr att såra människor. Jag avskyr även människor som sårar utan anledning. Jag har väldigt svårt att lita på folk, pga händelser i livet. Men jag delar väldigt mycket med mina närmsta vänner som jag älskar och värderar väldigt högt! Jag är ganska spontan och ändrar gärna mina planer för att hitta på något riktigt kul! Och som tur är så har jag en underbar pojkvän som är precis lika :) 


Mitt största intresse <3
2 december 2010

Datum: 2010-12-02 Tid: 14:19:13
Nu har ja bestämt mig för att härma alla ja känner och göra "utmaningen" att skriva om mig själv varje dag hela december. Men jag orkar inte hålla på så länge, så ja kör på fram till jul bara ;) Men efter som jag skulle ha börjat igår på den första så kommer det 2 inlägg idag :) Ett strax och ett ikväll :)Dag 01 – Om mig

Dag 02 – Min första kärlek

Dag 03 – Mina föräldrar

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Dag 05 – Vad är kärlek?

Dag 06 – Om det här vore min sista dag

Dag 07 – Vänner

Dag 08 – Ett ögonblick

Dag 09 – Min tro

Dag 10 – Bloggfavoriter

Dag 12 – Mina syskon

Dag 12 – 10 saker du inte vet om mig

Dag 13 – En vanlig dag hemma hos mig

Dag 14 – Dåliga vanor och laster

Dag 15 – Mina drömmar

Dag 16 – Min första kyss

Dag 17 – Barndomsminne

Dag 18 – Ett pinsamt ögonblick

Dag 19 – Detta ångrar jag

Dag 20 – Mina förebilder

Dag 21 – Mina dåliga sidor

Dag 22 – Det här upprör mig

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Dag 24 – Det här får mig att gråta

RSS 2.0