Kristinehamn 30 augusti 2011

Datum: 2011-08-30 Tid: 13:59:05
gör bara ett snabbt litet inlägg för att tala om att jag lever och att vi inte har ngt internet i lägenheten än, så just nu sitter jag hemma hos svärfar.. Bilder på lägenheten kommer att komma, frågan är bara när ;)

Jysk

Datum: 2011-08-09 Tid: 14:00:57
Sitter just nu hemma hos Alexanders föräldrar med en liten tax som helst vill sitta på tangenterna när jag skriver men som  får nöja sig med att ligga i knät.

Igår körde vi iväg två halv fulla bilar iväg till lägenheten och just nu är det saker överallt där! Kartonger, plast, papper, tallrikar, glas, kastruller och en massa annat som även ska få plats det med! Så hela diskbänken och golvet är nu fullt i saker. Så det är vill jag försöka få in i skåpen så mycket som möjligt innan vi åker därifrån ikväll. Men innan vi åker dit så ska vi ner till jysk och förhoppningsvis köpa en soffa som vi tittat på och kanske även lite annat roligt som man kan behöva. Men de får vi se vad det blir, först och främst så ska vi iaf ha en soffa! Ska även hinna ringa en grabb angående hans köksbord, men de tar ja sen! :)

Nej, nu ska ja göra ngt annat, puss hej!

8 augusti 2011, Kristinehamn

Datum: 2011-08-08 Tid: 11:01:03

Sjukt länge sen som jag skrev ett inlägg nu, senast var dagarna innan midsommar när jag och Alex åkte ner till Västkusten med husvagnen. Vi har även vart på lite sydligare/varmare breddgrader, närmare bestämt på Kreta. Hade en helt underbar vecka med min Alexander där, och bilderna kommer senare, de ligger fortfarande på min kamra... Vi har också träffat Emelie och Jesper en del, kanske inte så mycket som någon av oss skulle ha velat, men bättre än inget iaf, och klarat av några dagar nere på Ullared! En himla massa mys har det blivit under dessa 4 veckor tillsammans :)

Just nu står det en massa på schemat som måste göras då jag och Alex flyttar till lägenhet idag :D:D:D:D Eller vi ska iaf börja flytta saker idag, så vi flyttar nog inte själva i morgon eller i övermorgon. Det ska blir så skönt, fast ändå känns det konstigt, och lite jobbigt att flytta hemifrån, flytta från mamma, pappa och lillebror... Men som tur är så är det inte så långt från Kristinehamn till Uddeholm! Det känns även lite träligt att flytta från hästarna, men som sagt så är det inte så långt, så någon ridtur blit det att ändå :)


RSS 2.0