Tisdag 27 december 2011 (igen)

Datum: 2011-12-27 Tid: 23:51:03

Insåg precis att mitt senaste inlägg bara blev en rubrik och inget annat. Skumt, jag som tillomed bjöd på två bilder dagen till ära!
Dagen började med en tur upp till den andra mannen i mitt liv, Ufo, tillsammans med Jessica och lilla Nova. Och den mannen vet precis hur man gör en tjej lycklig. Han bara lägger sitt enorma huvud mot ens bröst och bara står där så man kan snosa honom mellan öronen. Mer perfekt häst och vän får man leta efter. Man blir alltid så glad och lugn av honom, det finns inget bättre sätt att komma på bra humör som med honom. Och han är enormt bra på att muntra upp, han har hjälpt mig genom jobbiga perioder bara genom att titta på en med hans stora snälla ögon. Det var kärlek vid första ögonkastet och jag smälter lika mycket varje gång vi ses, fortfarande!

Jag tog mig även en tur med Magda i det blåsiga men härliga vädret. Jag vet att jag har sagt det förut, och jag säger det igen; känslan att sätta sig på en häst, och veta precis hur hon kommer att reagera på så gott som allting. Ja den känslan kan man inte beskriva, den måste upplevas! Och precis så känner jag med Magda. Och att veta att jag kan hantera och återfå kontrollen när de hon blir jätte rädd (som typ aldrig händer). Det är mäktigt! Jag känner mig så otroligt trygg med henne, jag älskar henne högt <3 och till sommaren har vi en tävling inbokad, men hoppas det blir fler :)

Imorgon ska jag på westernkurs med lille Findus, trail kallas det men jag har absolut ingen som helst aning om vad man gör, men det blir kul för den lille att få prova på något nytt. Jag har fått för mig att det handlar om att hästen ska känna sig trygg i olika miljöer med typ pressningar och sånt, men jag vet inte. Men jag vet att Finkus kommer klara detta galant, han kan ju allt :) men innan kursen tänkte jag rida Magda i ridhuset. Det var länge sen vi var där nu, men hon vet ju vad det handlar om ändå :)

Så nu ska jag sova så jag orkar upp i morgon. Jag delar min säng med min ängel Rozzy inatt, himla skönt då det var så länge sen :)Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0