Dan före dan före dopparedan!

Datum: 2012-12-22 Tid: 12:46:39

Cirka en månad sen jag öppnade blogg.se appen och skrev ett inlägg, trots det har det ständigt varit några trogna läsare som varit inne och kikat lite enligt statistiken :)

Det har hänt mycket under denna månad må jag säga! Har träffat en alldeles underbar och fantastiskt häst som jag bara föll pladask för! Tyvärr flyttade han från stallet där jag hjälpt till och bor nu hemma hos sig, och våra vägar aldrig korsas igen. Underbara varelse!
Mamma och jag hoppade på tåget till Stockholm för en helg med kusinochmostermys, julklappshandling, bebismys och massa hästar på Globen international horse show. Helgen var helt awsome och jag vill dit igen och igen och igen, NUUUUU!
Alexander och jag har köpt en lägenhet som vi håller på att renovera, sovrummet blev klart igår och köket med i princip. I vardagsrummet ska det upp nya tapeter och lister, golvet har redan Alexander bytt. Hallen får vänta tills vi kommit in ordentligt, eftersom vi måste ut ur den andra senast den 31 december... Men den nya lägenheten blir då förbannat snygg!!!!!!!
Har även skrivit min allra först tenta, och jag ber till gudarna att den blev godkänd och att det inte blir någon mer..

I skrivande stund sitter jag på bussen på väg upp till Uddeholm för julfirande med familjen. I år ska vi göra något nytt i vår familj; vi ska bara bara vi fyra! Det har aldrig hänt förut så det ska bli riktigt skönt och roligt!! Så idag ska vi "fira" lite med Johanna, Fredrik och Molly och byta julklappar med dem. Ska även iväg till Sara i kväll för lite kvalitetstid och färga håret. Ska bli sjukt skönt att träffa henne, va så länge sen!!

Hoppas ni tar hand om varandra i jultider!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0